Hogyan szakítsam meg a barátságunkat?
Mióta vagytok barátok? Mi a probléma?
Ha kezdetleges a barátság ird meg neki hogy neked ez nem mukodokepes es jobbnak latnad hagyni
Ha régebbi a barátság se bántsd meg és ne is haragitsd magadra. Inkább légy őszinte
Ez egy elég fsz módja lezárni egy kapcsolatot, bármilyen rövid is volt. Gyerekes és ostoba.
Nem csak a neten kéne nagy mellénnyel verni, hanem élőben felvállalni amit érzel. Megmondani neki normálisan, hogy úgy érzed nem passzoltok már, rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban, ezért szeretnéd lezárni.
2-es véleményét osztom.
Teljes érzelmi eszköztár hiányára, megúszásra játszanak azok, akik mástól várják a pontokba szedett megoldást az életről. Miért nem lehet igazat mondani? Miért nem lehet megmondani őszintén azt, hogy úgy érzed, nem szeretnél a barátja lenni ezért és ezért?
Miért a játszmákba, a ne sértődjön meg a másik-ba, én a legkevesebbet sérüljek-be fektetitek az energiát?
Mi történik itt és más kategóriákban is szinte mindenkivel?
(Lányok vagyunk,osztálytársak)
Már voltam vele őszinte de akkor megsértődött és szólt a tanárnak hogy nem akarok lenni a padtársa,és a tanár meg ezért leszidott engem
"Már voltam vele őszinte de akkor megsértődött és szólt a tanárnak hogy nem akarok lenni a padtársa,és a tanár meg ezért leszidott engem"
Hány éves vagy kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!