Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szakítsam meg a barátsá...

Hogyan szakítsam meg a barátságunkat?

Figyelt kérdés
Nem akarok együtt lenni ezzel a barátnőmmel már.Hogyan tudnám valahogyan idegesíteni,de nem megsérteni ,hogy rosszban legyünk?

2022. nov. 8. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok barátok? Mi a probléma?

Ha kezdetleges a barátság ird meg neki hogy neked ez nem mukodokepes es jobbnak latnad hagyni

Ha régebbi a barátság se bántsd meg és ne is haragitsd magadra. Inkább légy őszinte

2022. nov. 8. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy elég fsz módja lezárni egy kapcsolatot, bármilyen rövid is volt. Gyerekes és ostoba.

Nem csak a neten kéne nagy mellénnyel verni, hanem élőben felvállalni amit érzel. Megmondani neki normálisan, hogy úgy érzed nem passzoltok már, rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban, ezért szeretnéd lezárni.

2022. nov. 8. 00:55
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell találkozni vele. Nem kell hívni, nem kell keresni, ha pedig ő hív, nem érsz rá. És nem kell túl kedvesnek se lenni.
2022. nov. 8. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Kezdd el sminkelni magadat, rúzsozni, púderezni, hordj női ruhákat aztán ha nem tűnik fel neki mondd meg hogy valójában te nőnek érzed magadat és a pasikra buksz de ne harizzon legjobb barikák maradhattok :3
2022. nov. 8. 02:17
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

2-es véleményét osztom.

Teljes érzelmi eszköztár hiányára, megúszásra játszanak azok, akik mástól várják a pontokba szedett megoldást az életről. Miért nem lehet igazat mondani? Miért nem lehet megmondani őszintén azt, hogy úgy érzed, nem szeretnél a barátja lenni ezért és ezért?

Miért a játszmákba, a ne sértődjön meg a másik-ba, én a legkevesebbet sérüljek-be fektetitek az energiát?

Mi történik itt és más kategóriákban is szinte mindenkivel?

2022. nov. 8. 06:41
 6/8 A kérdező kommentje:

(Lányok vagyunk,osztálytársak)

Már voltam vele őszinte de akkor megsértődött és szólt a tanárnak hogy nem akarok lenni a padtársa,és a tanár meg ezért leszidott engem

2022. nov. 8. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

"Már voltam vele őszinte de akkor megsértődött és szólt a tanárnak hogy nem akarok lenni a padtársa,és a tanár meg ezért leszidott engem"

Hány éves vagy kedves kérdező?

2022. nov. 8. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem számolom
2022. nov. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!