Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vége lesz a barátságunknak?

Vége lesz a barátságunknak?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm 10+ éve. Pár éve férjhez ment. Többször találkoztunk családilag, a gyerekeink is jól eljátszanak. De a férje szinte mindig beszól valamit nekünk, ezért nagyon ellenszenves. Egy elég link alak, aki az irigységét nagyképűséggel kompenzálja. A férjem azt mondta, hogy nem jöhet hozzánk többet, mert a saját otthonában nem fogja eltűrni, hogy idegenek megjegyzéseket tegyenek. A barátnőmet és a gyerekeket szívesen látja, de a fickót nem. Egyébként én is egyetértek a férjemmel, szerintem el is fognak válni pàr éven belül. A baràtnőm egyre gyakrabban mondja ,hogy találkozzunk, én meg mindig terelek és nem tudom elmondani neki, hogy nem akarunk a férjévek egy levegőt szívni. Ilyenkor mit kell csinálni? Mondjam el neki őszintén? Szerintem akkor biztos, hogy sértődés lenne, és a hapsi nélkül nem jönne. Ti megértenétek, hogy csak a párotok nélkül hívunk meg, vagy nem?
2022. jún. 25. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb utóbb el fogtok így hidegulni egymástól teljesen, tapasztalat.

Nekem is egy nagyon jó barátom párja hasonló, ő nem szól semmi rosszat de érzed, hogy nem lát szívesen a házában. 1x 2x voltunk náluk mióta együtt élnek, lehetőleg úgy mentünk, hogy a párja pont ne legyen otthon. De csak ideig óráig működik, én pl meg is mondtam a baratnőmnek, hogy ha akar jöjjenek bármikor, szívesen látom őket, de én nem megyek hozzájuk mert érzem, hogy a párja nem lát minket szívesen. Én meg oda nem megyek ahol nem szeretnek.

2022. jún. 25. 06:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől tartok. Hiába vagyunk nagyon jóban, szerintem ezen mindenki megsértődne.
2022. jún. 25. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg találkozzatok férjek nélkül. Nem hiszem, hogy a te ferjedet nagyon megviselné, de ha ő sem megy, akkor a másik pasi se menjen. Anyukád barátnős program.

Nálunk a tesóm pasija ilyen, és ezért tesóm jön hozzánk egyedül, mi meg nem megyünk oda. Csak őt hívjuk, egy évben egyszer szól, hogy jönne a pasi is, olyankor meg kibirjuk. Szerintem nem feltétlenül kell a barátságnak ebbe belebukni.

2022. jún. 25. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább csajos-barátnős programokat javasolnék, ahol tényleg nincsenek ott a férjek, csakis ti ketten. Sok éves barátságról van szó, kár lenne, ha tönkremenne a férje miatt.

Vagy még az is jó lehet, ha a helyi játszótérre lementek a gyerekekkel (szintén férjek nélkül) és valamelyik padnál/asztalnál beszélgettek, míg a kicsik játszanak.

2022. jún. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!