Vége lesz a barátságunknak?
Előbb utóbb el fogtok így hidegulni egymástól teljesen, tapasztalat.
Nekem is egy nagyon jó barátom párja hasonló, ő nem szól semmi rosszat de érzed, hogy nem lát szívesen a házában. 1x 2x voltunk náluk mióta együtt élnek, lehetőleg úgy mentünk, hogy a párja pont ne legyen otthon. De csak ideig óráig működik, én pl meg is mondtam a baratnőmnek, hogy ha akar jöjjenek bármikor, szívesen látom őket, de én nem megyek hozzájuk mert érzem, hogy a párja nem lát minket szívesen. Én meg oda nem megyek ahol nem szeretnek.
Esetleg találkozzatok férjek nélkül. Nem hiszem, hogy a te ferjedet nagyon megviselné, de ha ő sem megy, akkor a másik pasi se menjen. Anyukád barátnős program.
Nálunk a tesóm pasija ilyen, és ezért tesóm jön hozzánk egyedül, mi meg nem megyünk oda. Csak őt hívjuk, egy évben egyszer szól, hogy jönne a pasi is, olyankor meg kibirjuk. Szerintem nem feltétlenül kell a barátságnak ebbe belebukni.
Én is inkább csajos-barátnős programokat javasolnék, ahol tényleg nincsenek ott a férjek, csakis ti ketten. Sok éves barátságról van szó, kár lenne, ha tönkremenne a férje miatt.
Vagy még az is jó lehet, ha a helyi játszótérre lementek a gyerekekkel (szintén férjek nélkül) és valamelyik padnál/asztalnál beszélgettek, míg a kicsik játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!