Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted mi történt az...

Szerinted mi történt az eltűnt emberekkel?

Figyelt kérdés
Akik 20 éve vagy 10 éve eltűntek azok biztos nem élnék már de vajon mit csináltak velük.?

2023. jan. 4. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Megölték őket vagy prostitúcióra kényszerítik őket
Új életet kezdtek vagy öngyilkosok lettek családi probléma miatt
Más oka van (kommentben kifejtem)
30 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem törvényszerű, hogy nem élnek már, csak mert 20 vagy 10 éve eltűntek.

Natasha Kampush 10 év után került elő, fogvatartották.

Nagyon sokan vannak Magyarországon "csicskaként" tartva, elvágva a külvilágtól.

Vagy egyszerűen csak meg akartak szakítani minden kapcsolatot a családdal, és új életet kezdtek valahol.

A kérdésed egyébként önmagának mond ellent pont ezért a válasz lehetőségekkel, mert szerinted ugyan biztosan nem élnek már, de prostitúcióra kényszeríthetik vagy új életet is kezdhettek.

2023. jan. 4. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan véletlenül vagy más hatás miatt balesetet szenvedtek amibe belehaltak. Vagy elrabolták őket, szervkereskedők áldozatai lettek, de legnagyobb esély arra van, hogy már nem élnek.

Nekem most hirtelen Ackermann Dávid esete ugrott be erről, aki nagy valószínűséggel beleesett a Dunába, és soha többet nem találták meg.

2023. jan. 4. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Emberölés, öngyilkosság. Az, hogy valaki új identitással kezdjen egy új életet...hát...olyan 0,1%.
2023. jan. 4. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:
1 jó azért tisztelet a kivételnek de van olyan is hogy valaki új identitással kezd új életet pl ott van Maura Muray aki megszökhetett szerintem és új identitássa van mostmár de lehet öngyilkos lett vagy megökték.
2023. jan. 4. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is hidegre tették a legtöbbjét. Az, hogy egy átlag magyar új életet kezdjen valahol, kb a sci-fi kategória, mikor sokaknak még ruhára, kajára sincs pénzük.

A zöme pihenget valami félreeső erdős részen a földalatt, vagy lepukkant elhagyott ipar területen, esetleg egy folyó/tó mélyén.

2023. jan. 4. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mit jelent a csicska tartás, de ezt a gyakorlatban hogy kell elképzelni? Miért nem tud megszökni az illető országon belül?
2023. jan. 6. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6-os, egyrészt ezek agyilag teljesen lelakott emberek. Másrészt megverik, megfélemlítik őket, rettegnek lépni, de a legtöbb nem is tudna.
2023. jan. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!