Hogyan szokjak le a gyakori kérdésekről? Elveszi az önbizalmamat.
Tudom ami nincs azt nem lehet elvenni :D
Az a helyzet, hogy amikor unatkozom, akkor ide teszek fel kérdéseket meg válaszolgatok, vagy csak olvasgatok. Olyan sok idióta támad be minden ok nélkül, de nem is az, hogy provokatív vagyok és ugrik, hanem egy szimpla kérdésből kiragad valamit és olyan erőset beszól, hogy csak lesek és nagyon megbánt vele.
Gondolom helyettesíteni kéne valamivel, csak nem tudom mivel, engem mindig a netes oldalak kötöttek le a legjobban.
Mielőtt valaki írná: dolgozom. De az nem tölti ki minden időmet.
Amikor elfogy az élelem és energia,már nem is lesz olyan nagy gond a fent említett probléma.
Már csak 10-20 év. Addi élvezd ki ezt a helyzetet!
Nézz dokumentumfilmeket! Én egyik nap a linkben szereplő filmet néztem meg, és rájöttem hogy mennyi ember rinyál (köztük én is) olyan dolgokért amiért nagyon nem kellene.
Mások napi szinten az életükért küzdenek csak azért, mert nincs egy normális aszfalt út meg csapadékvíz elvezetés!!!
Be kell venni a lesz@rom tablettát a közösségi média és a gyk negatív hatásai ellen. Ettől sokkal nagyobb bajod sose legyen az életben.
Azt vedd észre, hogy mi az ami jó az életedben és örülj neki, hogy így élhetsz.
Kicsit nem árt körülnézni a dokumentumfilmek segítségével a világban (ha már élőben nincs lehetőséged) és akkor egyből rájössz, hogy neked még jó életed van a linkben szereplő emberekéhez képest (lásd: 24:40-től).
"Hogyan szokjak le a gyakori kérdésekről?"
Az a kis X ott a jobb felső sarokban, és ennyi.
#3 Jó, egy dohányosnak sem mondod, hogy ne vegyél cigit és ennyire egyszerű leszokni :D
A dokufilmes tippet köszi, szeretem amúgy a dokufilmeket, főleg David Attenborough filmjeit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!