Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egy szál...

Mit csináljak ha egy szál önbizalmam sincs?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, de mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, olyan 18 évesnek nézek ki. De ha valamit elrontok akkor azon képes vagyok napikig is rágódni pl. egy illetőnek miért jó napotot köszöntem, miért nem sziát. De nekem ezek a hivatalos ügyintézések nagy megerőltetést jelentenek a számomra, másoknak meg semmi problémájuk nincs ebből.

Meg van úgy bennem egy szégyenérzet is magam iránt, hogy szégyellem magam úgy mások előtt, mert más idegen embereket különbnek tartok magamnál, és ebből kifolyólag úgy szégyellem is magam, ha megyek valahova.

2022. okt. 29. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, történt valami a régmúltban. Mi pontosan?
2022. okt. 29. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre valami olyat kellene írni, hogy keresd meg magadban az értékeket, és ne félj használni az életben ezeket.
2022. okt. 29. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Az önbecsülésed kellene először is helyreállítani. Írj egy listát a pozitív tulajdonságaidról, a helyzetekről, amit jól oldottál meg, és olvasd el minden reggel.

Majd keress valami olyan hobbit, sportot, amiben ügyes vagy, sok sikerélményt ad, ezekből pedig meríthetsz erőt.

2022. okt. 31. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!