Mi jogon próbál ugraltatni, csicskasztatni(, el dönteni, hogy én mikor hol fogok dolgozni, mit fogok csinálni)egy olyan ember akihez semmilyen rokoni szál sem fűz?
Annyi, hogy anyám pasija.
Sose kértem tőle semmit. Folyamatosan a kéretlen tanácsait kapom csak, meg majd ő ha akarok ha nem oda fogok menni dolgozni ahova ő mondja. Az ilyennek mi játszódik le a fejében ilyenkor? 30eves vagyok, jelenleg új munkát keresek mivel eddig ahol dolgoztam, nagyon sokunkat el küldtek, leepitesek voltak így haza kényszerültek egy időre anyám hoz. Ők nem laktak soha együtt, mégis mintha ő vette volna a házat, mintha a csicskasa lennék. Nagyon sokszor kiskorom óta kaptam a verbális bántalmazás okát is tőle. Jelenleg arra megy ki az egész, hogy anyám tol minden szempontból elvalaszon. Tisztában van vele nekem rajta kívül nincs semmi más rokonsági, család tagom.
Na, azért az hogy semmi rokoni szál nem fűz hozzá, az erős kifejezés a nevelőapádra...
Az egy másik dolog, hogy minek piszkál, mondd meg neki, hogy felnőtt ember vagy, majd te azt jobban tudod.
Tudod a legszomorúbb ebben az, hogy anyukádnak ennek ellenére kell ez a férfi.
És ha jól értem, kicsi korod óta ez megy. Anyukád meg csendestárs a verbális bántalmazásodban.
Nem a nevelő apám!
Se nem házastársak, se nem éltek együtt a tízen év alatt meg 5 percet se!
Igen, anyámnak meg kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!