Mi jogon próbál ugraltatni, csicskasztatni(, el dönteni, hogy én mikor hol fogok dolgozni, mit fogok csinálni)egy olyan ember akihez semmilyen rokoni szál sem fűz?
Annyi, hogy anyám pasija.
Sose kértem tőle semmit. Folyamatosan a kéretlen tanácsait kapom csak, meg majd ő ha akarok ha nem oda fogok menni dolgozni ahova ő mondja. Az ilyennek mi játszódik le a fejében ilyenkor? 30eves vagyok, jelenleg új munkát keresek mivel eddig ahol dolgoztam, nagyon sokunkat el küldtek, leepitesek voltak így haza kényszerültek egy időre anyám hoz. Ők nem laktak soha együtt, mégis mintha ő vette volna a házat, mintha a csicskasa lennék. Nagyon sokszor kiskorom óta kaptam a verbális bántalmazás okát is tőle. Jelenleg arra megy ki az egész, hogy anyám tol minden szempontból elvalaszon. Tisztában van vele nekem rajta kívül nincs semmi más rokonsági, család tagom.
"ha akarok ha nem oda fogok menni dolgozni ahova ő mondja"
Egyáltalán adott bármi segítséget is az álláskeresésben?
Mert ha igen, akkor persze fontold meg az ajánlatát, ha ő valahová be tudna juttatni.
De ha semmilyen helyet sem ajánlott, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy a tanácsai egy kalap sz...t sem értek, úgyhogy be is foghatná a száját.
Remélem mihamarabb lesz állásod, és akkor nem kell tovább hallgatnod ezt. Addig ami egyik füleden bemegy, próbáld kiengedni a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!