Alacsony az önbizalmam. Mégis mit tehetnék ellene?
Az önismeret fejlesztésével nő az önbizalom, magasabb önértékelésed lesz és az empatikus képességeid is megnőnek, hiszen amit magadban elfogadsz azt másokban is el fogsz.
Tanfolyamok vannak ilyenekre, de kezdésnek akár szimpla olvasással is érhetsz el átütő haladást.
Ha van rá pénzed, akkor önismereti tréningeket keress, ezek ugyan fizetősek de csoportban sokkal könnyebb mint egyedül. De egyedül is megoldható már a mai világban egy internet kapcsolattal szerintem.
Ha oda eljutottál hogy minden dologért ami az életben történik veled, te és csakis te vagy a felelős akkor onnan már könnyű :)
Én is mindig egy rakás szerencsétlenség voltam! Az iskolában is én voltam az ügyeletes balf@sz, akin mindig lehet röhögni, gúnyolódni... Hatodikban már annyira féltem magamtól, hogy a függönyt is rettegve húztam be, mikor megkért rá a tanár! Féltem, hogy azt is eltoketlenkedem...
Megkönnyebbültem, mikor végre leérettségiztem! Mondjuk, ott is csak a szerencse segített át, nem pedig az eszem...
30 éves leszek idén. Valamelyest javult a helyzet, de azért még mindig nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban... Debil vagyok még mindig, de nem annyira, mint voltam.
Persze, nem vittem sokra, mert csak egyszerű betanított munkás vagyok. Olyan munkám van, amit egy szellemi fogyatékos is el tudná végezni. Bá, olykor mégis hibázok, de az már mellékes... Ez annyira nem meglepő.
18 évesen elkezdtem konditerembe járni, boxolni. A boxot ugyan már rég abbahagytam, de a testépítést a mai napig csinálom és imádom! Ez adott nekem némi önbizalmat!
Amúgy ronda is vagyok, de legalább a testem jó! Ehhez az egy dologhoz van tehetségem! Sokkal több barátom lett! Nem vagyok szégyenlős társaságban!
Voltam már jó pár nővel is! Igaz, mind csak a testem miatt volt velem, nem az eszem - vagy a fejem miatt. Több ezt lazán közölte is velem.
Mondjuk, nem is akarok én sem komoly kapcsolatot, mert buta vagyok, mint a fatuskó és tudom, hogy minden nőt kikészítenék elég hamar...
Szóval, én ajánlom neked a testépítést! Nekem sokat segített az életemben! Persze, naturál vagyok és csak legális táplálékkiegészítőket szedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!