Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik nem öltöznek márkás...

Azok akik nem öltöznek márkás ruhákba, kényelmetlenül érzik magukat azok mellett akik igen?

Figyelt kérdés

Van kisebbségi komplexus? Kevesebbnek érzitek magatokat? Megtehetitek és úgyse öltöztök úgy vagy pont azért nem, mert nem tehetitek meg?

Tudom furcsa de manapság mindenki nagyon drága cuccokat hord. Köztük én is próbálok, bár nem keresek olyan jól de spórolok meg minden.

Költhetném másra is de valahog mostanában nagyon sokat foglalkozok ezzel. Nincs sok cuccom de folyton szeretnék újakat, mert nagyon is ki használom, és a stílusom is ki van alakulva. Viszont nagyon érdekel a pszichológia is és arra jutottam, hogy ezzel a “mániámmal” kompenzálok, és meg is fejtettem miért vagyok ilyen. A másik meg, hogy a körülöttem lévőknek csak drága cuccaik vannak. Ti, hogy vagytok ezzel?

2023. jan. 2. 18:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%
Én nem. Nem tudok magamon elviselni márkajelzéseket, és fogalmam sincs milyen érzés lehet ha valaki úgy néz ki mint egy reklámtábla. :D
2023. jan. 8. 17:19
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, főleg mióta megtehetném, de nincs rá igényem. Minőségre megyek, nem a márkára, mert a kettő nem egyenesen arányos.
2023. jan. 9. 11:13
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kisebbségi komplexusom, pont hogy neked van szerintem. Nekem is volt olyan időszakon amikor kompenzálni akartam de azt nem márkás ruhákkal tettem hanem inkább összevásároltam mindent amit utána fel se vettem. De jó volt a tudat hogy ott van. Most már nem vagyok szegény de nem is keresek rosszul, és felnőttként ez már letisztult a fejemben. Az érdekel hogy a ruha minőségi legyen, ne nyúljon vagy szakadjon szét 3 mosás után, nyilván sok drágább ruha ilyen. A nagy jelzéseket én se szeretem. A legjobb az amikor ranezel egy ruhára, látod hogy minőségi darab de nem látsz rajta markajelzest. Van persze minden ruhán valahol de csak nagyon piciben. Persze fontos hogy tetszem, nyilván a lehtobb ember szívesebben hord olyan ruhát ami tetszik neki.

Mivel nem tehetek meg magamnak hogy mkndig ilyet hordjak vannak olcsóbb darabok is, mert em szeretek egy hétig ugyanabban járni, tehát váltogatom.

Szóval szerintem is kompenzálni akarsz, be akarod bizonyítani hogy te igenis megteheted. Ez itthon jellemző nagyon a szegényebb rétegre. Pedig magaddal szúrsz ki. Mert ha igazából nem teheted meg magadnak akkor elkoltod a pénzedet drága ruhákra miközben más fontos dolgokra nem marad. Ezen gondolkozz el. A ruha csak ruha végülis nem szolgálja a kényeledet mint pl egy jó matrac vagy párna amin kipihenten ébredsz, egy tartós bútor amit nem kell cserélni 10 év múlva mert lepattogzott róla a bevonat, vagy egy nyaralás ami örök élmény marad. Ezt mind mind megteheted ha nem költesz látszatdolgokra.

Ha mások megszólnak mert nem yan ruha van rajtad akkor az őket minősíti. Ezek felszines emberek. Próbáld ki. Vegyél fel olcsóbb ruhát, aki megszol miatta az nem a barátod. Ugyanígy te se itelhetsz el valakit aki nem jár márkás ruhában. Mert valahol kicsit megteszed, a kérdésed kezdete is ilyen. Valószínű így válogatod az ismerőseidet is ezért hiszed azt hogy "manapság mindenki nagyon drága cuccokat hord".

2023. jan. 9. 13:01
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem magam kényelmetlenül, csak erősen megvan a véleményem az olyanokról akik mellkasán kilóméterekről lehet látni a márkanevet:D
2023. jan. 9. 13:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!