Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért nem...

Ezen az oldalon miért nem lehet nőkkel írogatni?

Figyelt kérdés
Vagy vissza se írnak, vagy fiúk valójában csak nőnek adják ki magukat
2023. jan. 2. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Én néha szoktam beszélgetni, szóval lehet.
2023. jan. 2. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem lehet. De mint ahogy az életben sem tartassz fenn hosszútávú kapcsolatot mindenkivel, akihez kétszer hozzászóltál, úgy a neten sem fogsz mindenkivel évekig tartó kapcsolatot kialakítani.
2023. jan. 2. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem társkereső - és senkinek sem kötelessége visszaválaszolni olyan levelekre ilyen fórumokon, amiknek köze nincs sem az oldal profiljához, sem ahhoz, amit az illető leírt... csak "barátnőt akarooook"...
2023. jan. 2. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, csak ahogy a kommentekből is láthatod, erősen nehezített terep. Ha neked az belefér hogy kb minden 5. próbálkozásodra fog bárki visszaírni, és hogy azután is lehet pár levélváltás után elhal a beszélgetés, akkor hajrá. Van rá példa hogy jó beszélgetések is kialakulnak, hosszú levelezések, akár élőben tali. De ez a ritkább, és szerintem nem elvárható, főleg egy direkt anonim oldalon. Ha ennyire fontos neked, akkor szerintem vannak erre jobb helyek is, ahol nagyobb sikerre számíthatsz.
2023. jan. 2. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sokuk feladták már a sok sikertelenségeet, amit itt tapasztaltak, mert pl.: velük is kibabráltak már páran. (F!)
2023. jan. 2. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

A 6osnak igaza van, sztem hagyd az itteni nőket:

többségük az a tipikus arrogáns, buta 30+ os hárpia. Személyeskednek, fölényeskednek, de szöveget értelmezni sem nagyon tudnak.

2023. febr. 6. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!