Én már több nővel társalogtam itt, és egész biztos vagyok, hogy nők voltak (valamelyikkel találkoztam is). De nem mindenkivel állnak szóba, van ez így.
2023. jan. 2. 13:17
2/16 anonim válasza:
Az oldal nem társ/barát/partnerkereső, hanem problémamegoldó kérdés-válasz felület. Rossz helyen próbálkozol, és kifejezetten rossz ötlet teljesen anonim felületen a valóságról való meggyőződés nélkül bármit elhinni, amit valaki magáról állít.
2023. jan. 2. 13:18
3/16 anonim válasza:
Miért baj, ha nem nők? Ja hogy társat keresel? De azt miért itt?
2023. jan. 2. 13:21
4/16 anonim válasza:
#1:
Veled azért állnak szóba, mert Chad vagy. De nem mindenki az.
2023. jan. 2. 13:22
5/16 anonim válasza:
Mert ez nem társkereső oldal.
2023. jan. 2. 13:24
6/16 anonim válasza:
Elég mocskok amúgy is az itteni nők. Tapasztalat. Nem veszítesz semmit.
2023. jan. 2. 13:26
7/16 anonim válasza:
Mert nem társkereső
2023. jan. 2. 13:29
8/16 anonim válasza:
Minden alkalommal mikor próbáltam esélyt adni a férfiakkal történő kommunikációnak az online térben, az lett a vége, hogy a beszélgetés közepén benyögte az úriember, hogy "amúgy már nagyon áll rád höhö pfú de tosználak höhö". Nem akartam általánosítani így egy pár esélyt még adtam a dolognak, de tekintve hogy mindnek ez lett a vége, már inkább vissza se írok.
2023. jan. 2. 13:40
9/16 anonim válasza:
Nekünk, nőknek, nem az az egyetlen rendeltetésünk az életben, hogy a férfiak rendelkezésére álljunk mindig tekintetben és mindenkor. Hiába az incelek ezt gondolják, akkor sincs így.
Ez az oldal nem társkereső, nem ebből a célból vagyunk itt, mint ahogy a buszon/vonaton sem azért utazok, hogy leszólítgassanak, és az utcán sem azért mászkálok.
Tudom, ezt egyes férfiaknak nehéz elfogadni.
2023. jan. 2. 13:43
10/16 anonim válasza:
Írogatni pont hogy lehet, hiszen ide is hozzá szokott szólni az ember különféle témákhoz. Ja hogy privátban? Nem ülök egész nap a gép előtt, általában megnézem hogy lehet-e valamihez hozzászólni aztán viszlát. Azt meg sehol nem olvastam hogy társkeresőként működne ez az oldal. Amúgy nagyon ritkán szoktam priviben dumálni, viszont eszembe sem jutna innen bárkivel személyesen is találkozni. Mindent a maga rendje és módja szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!