A férfiaknak valóban nehezebb életük van?
Szerintem a nők élete könnyebb.
Egy férfitól elvárható hogy sokat dolgozzon, eltartsa a családját, gyereket csináljon, izmos legyen, meg mindent megcsináljon amihez nehezebb fizikai erő kell.
Nem hiába imádok nő lenni. A mi testünk szerintem jobb is. Jobban kíméljük magunkat. Jobban oda figyelünk a táplálkozásra, egészségünkre. Tovább élünk.stb.
"A nőknek sokkal nehezebb, mert egy patriarchális társadalomban élünk és sokkal több társadalmi elvárás is nehezedik a nőkre"
Pl mi? Hogy szép legyen?
Semmi elvárás nincs, amerikában nézd csak meg a nőket mit művelnek.
Férfit meg jogtalanul lecsuknak évekre ha egy nő csak megvádolja...
Azt kellene látni, hogy amelyik nőnek csak annyi a dolga, hogy szép legyen, az hosszú távon halálra van ítélve. Aki ezt nem akarja, annak viszont vért kell izzadnia azért, hogy elismerjék a pályáján és az életben legalább annyira, mint egy férfit.
Ha valós teljesítménye van akkor nem kérdőjelezik meg.
Van pl női kutatóorvos, minden férfi elismeri. Rengeteg kutatást ő vezet, sok pályázatot ő nyert. És azért mert jó agya van...
Tehát a legtöbb nő csak azt hiszi hogy jobb mint egy férfi vagy olyan, de a 90%-a nem olyan.
Vannak nagyon jó és okos nők, de abból elég kevés van.
azért kemény, hogy a 2023-as évet is ilyen hímsovinizmussal kell megkezdenünk😂😂
majd csak egysher átesünk a második felvilágosodáson, hogy a nő is ember 🤗
Férfiként jobb nekem, mert..
- nem menstrualok
- nem ingadoznak az érzelmeim és racionális, hideg vagyok, elerem amit akarok
- nem vagyok pasifuggo hogy valaki tamogasson mindig, egyedül támogatom magam
- nem vagyok szocmedia függő, nem kell másoktól a lelki megerősítés
- meg tudom magam védeni fizikailag és jó emberismerő vagyok
A nőkre az altalanossagban szerintem nem elmondhato. Ezért gyengébbek és rosszabb a helyzetük, de megerősödhetnek. Szóval nem a külvilág a hibás ezért hanem mert nem fejlesztik a képességeiket. Ez az áldozat magatartás is csak vissza tartja őket a fejlődéstől.
összességében jóval könnyebb nőnek, akármennyire is imádják a nők sajnáltatni magukat.
az sem véletlen, hogy a hajléktalanok nagy része férfi.
egy nőnek nagyon bénának/csúnyának kell ahhoz lenni, hogy ne találjon egy balekot, aki eltartja, vagy a pénz nagy részét keresi.
arról nem beszélve, h az egész közoktatás a nőknek kedvez, jóval elnézőbbek is velük.
irodai munkákra, könnyű fizikai munkákra sokkal könnyebb nőként bekerülni stb.
egyébként mindig szétröhögöm magam, amikor egy nő az elnyomó társadalommal jön :D
érdekes, ha egy nőnek problémája van, vhogy mindig egy férfi oldja meg neki, a férfi meg megoldja egyedül.
egyébként meg a 15-ösnek igaza van.
igen, vannak elvétve igazán értelmes nők, de összességében a (diplomás) nők többsége nem okos, csak annak gondolja magát, és azt hiszi, a legértelmesebb férfiak szintjén van.
se a munkahelyemen (mérnöki terület) se a magánéletemben nem látom, hogy a nők meg tudnák közelíteni a legértelmesebb férfiak szintjét. amikor igazán komoly probléma merül fel, mindig férfiak oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!