A könyvelő munka valóban inkább nőknek való, mintsem férfiaknak?
Figyelt kérdés
Sokszor megkapom, hogy lehetne férfiasabb szakmám is, meg nem is keresek valami sokat vele jelenleg. Egy 26 éves pasinak 300K-t össze kéne hoznia legalább, nem 140-ből tengődni. Való igaz hogy így van?2018. szept. 1. 22:30
1/11 anonim válasza:
Nem a fizetés miatt nem férfias a könyvelés, hanem azért, mert egy igazi férfi nem azt csinálja egész nap, hogy egy hülyék által írt szabályzat alapján lerendezi a számlákat.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor mit csinál? :D Falat rak, autót szerel?
2018. szept. 1. 22:35
4/11 anonim válasza:
heee? mi nem férfias?
-az, hogy egy cégnek egymagad megkeresel 200 millát mert mondjuk tudod mi a kötelező minimum az adózásban..?
-vagy az, hogy tudod tartani a szádat?
-vagy esetleg az, hogy többszáz millát keresel egymagad évente?
jó a szakmád, gőzerővel előre!
5/11 anonim válasza:
#4: WTF? A könyvelő nem játszik, csak jegyzi az eredményt.
6/11 anonim válasza:
Az nem férfias, hogy azon picsogsz, hogy mit mondanak mások.
8/11 anonim válasza:
inkább az itt a para,hogy valószínűleg nem vállalkozóknak könyvelsz.
nekem amúgy volt egy könyvelő haverom,ő tele volt mint a déli busz.
csomó gengszter ügyfele volt.
9/11 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy a könyvelő női szakma lenne. Kedves valamelyik válaszoló, "melós" férfi nem kéne, bocs.
Mondjuk nem hallottam még olyan könyvelőről, aki ilyen keveset keresett volna. Ez elvileg egy jól fizető szakma...
10/11 anonim válasza:
Ha könyvelőként nettó 140.000et keresel akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Én heti 25 órás gyakornokként kerestem annyit mikor még egyetem mellett dolgoztam. Am nem nőies munka, csak nagyon monoton, meghalsz mire a végére érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!