Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2023-tól mit vártok, eddig...

2023-tól mit vártok, eddig milyen?

Figyelt kérdés
Ha már beszélgettünk 21-ben és 22-ben, akkor a 23-as évről is egy kis kérdés, ki mit vár vagy épp mi történt, csak szabadon.
2023. jan. 1. 01:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig tűrhető. Neked?
2023. jan. 1. 02:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát szerencsére semmi negatív nem történt azon kívül, hogy feltűnően csendes volt a környék még az átlaghoz képest is.
2023. jan. 1. 02:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De jó neked. Itt van nyüzsgés, tűzijáték, petárdázás, üvöltözés... A bolond szomszéd meg most is dühöng épp. Te jártál jobban. (első voltam)
2023. jan. 1. 02:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát csak azért valamelyest elszomorító is, oké, hogy falu, de tavaly azért még páran voltak kinn az utcán lehetett pár szót váltani, idén meg szó szerint senkit nem lehetett látni, ahogy kinéztem utcára. Erre-arra lőttek tüzijátékot, de sehol senki. 5-10 éve meg pláne előtte meg kb éjjel 2-3 óráig tele volt az egész falu, az emberek kinn buliztak, beszélgettek.
2023. jan. 1. 02:22
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Eddig jó,aludtam mint a bunda,álmomban szexeltem is.
2023. jan. 1. 06:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy felnőjjek.

Lediplomázzal, megduplázzam a fizumat, összeköltözzek a párommal, kimenjünk egy fél évre külföldre. Ez a terv.

2023. jan. 1. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig mondhatni teljesen átlagos volt, de abból is a jobbik fajta:) Sütit csináltam, olvastam, írtam, sorozatot néztem, gyakoriztam, szüleimmel töltöttem egy kis időt.

Az év, már biztosan tudom előre, hogy mozgalmas lesz és sokat kell a komfortzónámon kívül lennem, nem egy ilyen-olyan megpróbáltatást teljesítve. Nagyon szeretnék jól teljesíteni mindenhol, illetve végre rendbe tenni magam, illetve a szociális életem is.

2023. jan. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!