Mire fel ünnepelget az ország?
Kedves Kérdező!
Miért hergeled az embereket?Azért,mert neked sz.r az életed,attól még másnak jó lehet.Nem mindenki olyan,mint ti,hogy az első árcédula láttán csak arra tudtok gondolni,hogy OV tönkretette az országot.Úgy írod a soraidat,mint aki teljesen meg van bizonnyosodva arról,hogy ha nem OV és pártja vezetné az oszágot,akkor itt milliós fizetések lennének és minden 5 Forintba kerülne.
Egyszerűen irigy vagy azokra,akik valamiért "tudnak élni".A gyűlölködés helyett próbálj megoldást találni arra,hogy jó legyen neked is.
Pont azért, mert lassan már a levegőt is elveszik tőlünk, ott tartunk. Ennyi nyomor közepette az ember valahogy túl akar élni mentálisan IS (!!!), szeretne valamiben örömet találni. Van egy esemény ami lehetőséget ad az ünneplésre, hogy jól érezzük magunkat, mert a móka is kell, emlékeztetni kell magunkat arra, hogy az élet nem csak sz@r, hogy van még valami ami miatt ezt az egész szopórollert érdemes végigkínlódni. Jah, meg fenntartani a reményt, hogy valaha lesz vége...😅
Az ünneplés nem csak olyan ünneplés lehet, hogy burzsujkodunk meg mindent megveszünk, meg leisszuk magunkat meg dőzsölés a luxusban és társai. Tudom, ilyen is van. De olyan is van, aki meg otthon van, akár egyedül, akár tarsaságban, és örül, hogy van mit ennie, meg ellehet otthon.
Túlzásba se kell vinni, de azért szerintem jó, ha az ember tud szórakozni, és nem olyan faarc mint pl én akit 1 évben 2x látnak mosolyogni.
Ja es nem csak ugy lehet szórakozni, hogy takonyreszegre isszuk magunkat meg lötyögünk valami zenére.
16-os!
Miért, a születésnapot, névnapot, vagy akármilyen ünnepet miért tartunk? Augusztus 20, meg március 15 után is minden ugyanúgy folytatódik, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!