A 2022-es év határozottan érdekesre sikeredett; nekem is bőven feszegette a határaim, a komfortzónám.
Bár egyetem körül szerencsére sikerült halmoznom a pozitív dolgokat (sikeres vizsgák, 4,52-es átlag a tavaszi félévben, a mostani pedig 4,7, ha hétfőn is ügyes leszek, kaptam egy remek ösztöndíj lehetőséget, amire név szerint ajánlottak és vissza is várnak; itt volt elsősorban a komfortzónából kilépés), nem ezek az első dolgok, amik erről az évről eszembe jutnak.
Hanem, hogy a magánéleti síkon, illetve egészség terén mik voltak.. Szinte az összes gimis barátságom tavaly ment tönkre, halt el, pedig próbáltam ezek ellen tenni, csak sikertelenül. Sokat voltam magányos itthon és suliba ingázás közben.
Márciusban átment a szüleimen és rajtam a Covid, apa nem kicsit ijesztett meg minket.. ők viszont legalább megúszták post-covid nélkül, ami nekem nem ment. Olyan mélyen voltam, hogy csak segítséggel sikeredett kikeveredni belőle, bár még mindig nem az igazi.
__
Klisé, de ettől az évtől egészséget, boldogságot és magánymentességet kérnék/várnék a szeretteimnek és magamnak. Valamint, hogy minden rendben legyen a gyakorlatom körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!