#9, köszönöm a kérdést :)
Az én 2022-es évem eléggé jó volt, sok új dolgot fedeztem fel, növényeket ültettem.
2023-ra nagyon nem várok semmit, csak azt, hogy jó év legyen :)
BUÉK mindenkinek és ment mindenkinek a 100%-os válasz!
Nem jól. Kiégett a kukorica. Meghalt a csirke.
Mit várok 2023-tól: Ne égjen ki a kukorica
Kimeritonek. Testileg lelkileg, egymas utan jottek az olyan tortenesek, amiket nem en okoztam, de mindig nekem kellett megoldani vagy egyedul vagy barataimmal. Szerencses voltam/vagyok hogy mindig van kire szamitanom, de azert kb havonta tortent mindig valami balhe, ami hatraltatja a tanulasomat is.
2023.-tol csak annyit kernek, hogy vegre ne nekem kelljen mindent megoldani, hanem legyenek mar a korulottem levok is annyira felnottek, hogy engem logva hagyjanak. Egeszseget, lelki nyugalmat szeretnek.
B.U.E.K
Megismertem a baratomat, kellemes idoket toltottunk egyutt, sikerultek vizsgaim, jobb lett a kapcsolatom anyammal, talalkoztam apummal tobb ev kihagyas utan, beutazhattam Yellowstone-t, repultem, csomo uj dolgot tapasztaltam, kellemes hobbikat talaltam es sok emberre szamithattam ha gond volt.
#15-os voltam, hogy a pozitivat is emlithessem 😊
A fontosabb céljaimat teljesítettem. Mint tanulmányilag, és mentálisan is sikereket értem el, fejlődtem. És a könyvemmel is haladtam sokat.:)
Nehéz volt, sajnos nehezen is ér véget, de hiszem, hogy 2023-ban minden a helyére kerül.
Egy rettenet szar 2021 után jött egy hihetetlen jó 2022 😀.
Sokkal nyitottabb lettem, soha ennyit még nem utaztam, mint 2022-ben, csomó új embert ismertem meg, pénzügyileg is pár apró bakit leszámítva igen nagyot léptem előre!
Szóval most kicsit félek 2023-tól...ha folytatom a sort ennek megint rossz évnek kell lennie...bár ne legyen így 😅😅
Lassan bele kezdek egy építkezésbe, jóóó év lesz ez a 2023 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!