Feszegette a határaimat.
Próbáltam abba kapaszkodni, hogy ezek a lépések, meg komfortzóna-elhagyások értem vannak, a fejlődésemért, és nekem lesz jobb.
Nem lett jobb. Sőt egy csomó mindent, ami fontos elvesztettem. Pl az időt amit az érdeklődési köreimre fordíthatok.
2023-tól azt várom, hogy körvonalazódjon valami olyan lehetőség, amivel úgy tudom fenntartani magam, meg az életbenmaradásomat biztosítani, hogy közben mondjuk boldog is vagyok, és nem megyek tönkre.
Elég rossz volt, el akarom felejteni.
Milyen lesz a következő?
Valószínűleg mindenkinek ugyan olyan aki nem változtat azon amin szeretne.
2/10
Lehet még szarabb. Lesz is.
És te, kedves Kérdező? :)
2022:
Szar kezdés után erőteljes visszaesés, néhány meglepő fényponttal.
Jelenleg nagyon hálás vagyok a barátaimért, a kutyámért (és a tudásért, amivel megértéssel tudom nevelni), a kertemért és a kedvenc zenészeimért.
2023:
Tavaly óta én is sokat foglalkozok a nem túl fényes mentális egészségemmel. Ezt tervezem folytatni jövőre is.
Az egyik kardinális pontja az, hogy kevesebbet lógjak céltalanul az interneten és több időm legyen olvasni, hobbizni. Az egyik dolog, amit nem viszek át 2023-ba, az a gyakori, valamikor éjfél előtt permanensen lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!