Örültök neki, hogy véget ér az év?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 15:50
1/14 anonim válasza:
Ez miért nagy ügy? Fordult egyet a naptár, ott rohad meg. Vagy csak én öregszem túlságosan, hogy ennek jelentőséget tulajdonítsak...
3/14 anonim válasza:
Nem igazán, az én szakmámban a január bolondokháza.
4/14 anonim válasza:
Nekem lesz pár változás januártól, úgyhogy én igen :)
5/14 anonim válasza:
Igazából nincs jelentősége. Semmi nem lesz könnyebb attól, hogy 2023-at kell írni. Sajnos..
6/14 anonim válasza:
Nekem semleges. Körbe ért a Föld a Nap körül...
WOW...magic😆
7/14 anonim válasza:
én igen. nem volt jó év, és a jobb lehetőségek ígéretét hordozza magában még akkor is, ha a körülmények maguk nem sokat változnak
igaz, hogy végül is ugyanúgy egyet fordul a bolygó mint az összes többi napon - de hát az ember ilyen kissé absztrakt felfogású lény, aki szimbolikus dolgokban is gondolkodik, mint november elsején virágot vinni egy kődarabhoz, bizonyos napokat ilyen-olyan oknál fogva kiemeltnek tekinteni és megünnepelni, stb.
9/14 anonim válasza:
Igen. Új év új kezdet. 2022 se volt rossz, 2023 jobb lesz.
10/14 anonim válasza:
Még a 2020 as évem is jobb volt mint a mostani, szóval én igen örülök hogy vége. 2023 reményeim szerint jobb lesz, de majd kiderül mit hoz az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!