Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt megalázó?

Csak szerintem volt megalázó?

Figyelt kérdés
Félek a Covidtól, mert közeli családomban, egy számomra nagyon fontos személlyel történt haláleset a vírus miatt és így érzékenyen érintenek a vírusról szóló hírek. Nemrég egy baráti találkozón, ahol az a barátnőm is ott volt, aki tud erről a félelmemről és a családomban történt tragédiáról eljött vírusosan erre a baráti találkozóra ezzel másokra sem ügyelve... Engem meg 1-2 embert pedig körbepuszilt, mindkét oldalról mert nálunk barátok között ez a köszönési szokás, de én személy szerint megalázónak éreztem úgy, hogy megosztottam vele ezeket a dolgokat és nem volt tekintettel rám. Próbáltam vele megbeszélni, hogy ez nekem rosszul esett és ő hozta ki magát mártírként a dologból, hogy én ok nélkül támadtam neki.

2022. dec. 30. 23:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/268 anonim ***** válasza:
42%

"Vicces, hogy még azok beszélnek itt empátiáról, akik arra kényszerítenének másokat, hogy egy kis semmi vírus miatt rohadjanak otthon, ahelyett, hogy élnék az életüket."

Számomra az a vicces, hogy empátiáról beszélsz miközben leszarod azokat, akik adott esetben nem akarják hetekig rosszul érezni magukat csak azért mert a másik jól akarta érezni magát... :D

2022. dec. 31. 00:51
 22/268 anonim ***** válasza:
41%
#22 Én azt látom, hogy ez az oldal teljesen kifordult magából és minden ami a valóságban normális ezen az oldalon nem az és fordítva... :D
2022. dec. 31. 00:53
 23/268 anonim ***** válasza:
70%
Elég rossz köszönési szokás egymás arcát megnyalni. Inkább legyen ölelés, ott nincs nyálazás.
2022. dec. 31. 01:01
 24/268 anonim ***** válasza:
44%

nem jó, hogy nincs ennyi önkontrollja, hogy otthon maradjon ha egyszer fertőző beteg.

Többi ember mit szólt?

maximálisan neked van igazad.

2022. dec. 31. 01:08
 25/268 anonim ***** válasza:
52%

Jelenleg aktív covid fertőzött:

21,298,840

Ebből enyhe:

21 258 622 ( 99,8 %)

Komolyabb:

40 218 ( 0,2 %)

LEZÁRT ÜGYEK

643,142,387

Meggyógyult:

636 446 473 ( 99 %)

Meghalt, 3 év (!) covid alatt:

6 695 914 ( 1 %)

És te ettől a szaros kis náthával egyenlő halálozási rátájú víruskától fosol 3 éve..

[link]

2022. dec. 31. 01:10
 26/268 anonim ***** válasza:
56%

"De ha neked az a normális, hogy göthösen összebetegítesz mindenkit mert téged aztán senki ne korlátozzon, akkor gratulálok, egy címeres f-szszopó vagy."

Ha nektek az a normális, hogy másokat korlátozni akartok a normális életvitelükben, akkor gratulálok. Ritka aljas embernek kell lenni ehhez.

Bezzeg ha titeket korlátoznának bármiben is, akkor aztán menne a háborgás! :D

A személyeskedés meg már most is megy. Álszent, képmutató banda vagytok. Ez az igazság.

Még szerencse, hogy nincs hatalmatok beleszólni senkinek az életébe és soha nem is lesz.

2022. dec. 31. 01:17
 27/268 anonim ***** válasza:
45%

Úgy látom elkanyarodott a beszélgetés az eredeti kérdésről.

Kérdező, ha csak megfázott is, akkor is szemétség betegen elmenni társaságba, plána potenciálisan átadni másoknak azzal hogy megpuszilod őket, tökmindegy hogy covid (ami állítom hogy tud keményebb lenni egy náthánál), vagy sem.

Az meg hogy nem veszi figyelembe a félelmedet kb. szakítóok lenne, én ilyen emberrel nem szeretnék többet barátkozni.

Akik meg nem tudták felfogni a kérdés lényegét: Tegyük fel hogy egy közeli hozzátartozómat széttépi egy kutya. Nyilván nem feltétlenül mindennapi dolog, de megtörténhet, és én ezután félhetek a kutyáktól. Ha egy barátom, aki tud erről, beállít a találkozóra egy németjuhásszal, akkor az azt jelenti hogy telibe nem érdekli az én félelmem.

2022. dec. 31. 02:02
 28/268 anonim ***** válasza:
58%

"Ha egy barátom, aki tud erről, beállít a találkozóra egy németjuhásszal, akkor az azt jelenti hogy telibe nem érdekli az én félelmem."

Nem. Simán lehet, hogy például nem volt, aki vigyázzon a kutyájára és másként nem tudta volna megoldani a helyzetet.

Attól még, hogy valakinek van egy rossz emléke vagy félelme, nem fog az egész világ hozzá alkalmazkodni. Az ilyen dolgokat mindenkinek saját magában kell lerendeznie.

Az pedig nem bunkóság, hogy valaki nem rohad otthon egy olyan betegséggel, amit gyakorlatilag meg sem érez.

2022. dec. 31. 02:07
 29/268 NTBS ***** válasza:
18%
Nem volt megalázó. Talán felelőtlen, de a Covid egy kicsit túl van tolva, ezért nem veszik sokan figyelembe.
2022. dec. 31. 06:11
 30/268 anonim ***** válasza:
30%

"Az pedig nem bunkóság, hogy valaki nem rohad otthon egy olyan betegséggel, amit gyakorlatilag meg sem érez."

De, az. Betegen nem megyünk közösségbe, nem igaz hogy ezt nem lehet felfogni.

2022. dec. 31. 09:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!