Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiprobalnatok milyen lenne 1...

Kiprobalnatok milyen lenne 1 évre elvonulni egy tanyára vagy zartkertbe olyanba amiben nincs áram ?

Figyelt kérdés

Lehet belevagok bár még nem hataroztam el ,igazából közmű nélkül meg vannak olcsó kertek ha gyűjtök meg kicsi pénzt 1 évre megvennem az elelmemet kukorica. liszt . Füstölt dolgok amik kibírnak hűtő nélkül.

Plusz tűzifa fűtésre és kenyér sütésre.

És persze magamnak is termelnek friss cuccokat esetleg tyukokat is tartanék.

Ki lehetne szakadni ebből a monoton életből. És ha reálisan belegondolunk mit csinálnánk áram nélkül?

Edzenenk könyvet olvasnank házat szépítenenk meditalnank csupa olyan dolog ami előre vissz .le lehetne végre lassítani az eletett mert az a baj csak szaladunk mint az őrült.

És ez sehova nem vezet itt vagyok 27 éves és úgy érzem ki vagyok égve mentálisan.

2022. dec. 30. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne egy alapbetegségem, akkor igen.
2022. dec. 31. 06:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Már megcsináltam, másfél évig munkahely nélkül. Áram volt, de csak nagyon minimális használatra, kb. havi ezer forint volt a villanyszámla.

Attól még, hogy ott van az a kábel, nem kötelező tv-t, pc-t, stb-t venni!

2022. dec. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!