Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha olyan szinten...

Mit tegyek ha olyan szinten ki vagyok készülve az ismerőseim Messengeres viselkedése miatt hogy lassan a mentő visz el?

Figyelt kérdés
Ahogy közeledik a Szilveszter úgy sz*r le az összes napról napra egyre jobban
2022. dec. 30. 15:14
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Keress új társaságot, azokat pedig kerüld, akik kikészítenek.
2022. dec. 30. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
7 ismerősöm van, ebből 5-tel beszélek rendszeresen, napi, heti szinten. Többet fel sem vennék, fölösleges.
2022. dec. 30. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Miért, mit csinálnak? Zaklatnak? Perverz képeket küldözgetnek neked? Szidalmaznak? Mert azt megértem, ha ezek miatt kikészülsz, bár ez ellen megfelelő védekezés, ha letiltod őket.

Vagy egyszerűen csak nem pittyeg eleget a telefonod, és ez készít ki annyira, hogy mellkasi fájdalmaid lesznek? Akkor így jártál.

2022. dec. 30. 16:00
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Kéz választási lehetőséged van:

- vagy törlöd az appot,

- vagy pedig törlöd őket.

.

Ne állj önszántadnól azok alá, akik le akarnak xarni!

2022. dec. 30. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért elmondhatnád, mit csinálnak, ami így kikészít. De ha tényleg mentőre lesz szükséged, lehetőleg meséld el nekik, hogy a tüneteidet az okozta, hogy se Béla se Piri nem írt neked Messengeren, mert nem fognak érte megdicsérni.
2022. dec. 30. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

#9:

A Gy.k. nem szociális tutujgató.

2022. dec. 30. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy nem az, de még így név és arc nélkül is sokszor volt olyan, hogy valaki segített rajtam vagy épp én valaki máson.

Nem kell erre fecsérelni az idődet, ha úgy érzed nem tudsz hozzátenni valamihez, csak elvenni belőle.

2022. dec. 30. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező hova lettél?

Egyébként nem az a gondja hogy küldözgetnek neki bármit, hanem pont az, hogy nem keresik.

2022. dec. 30. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

Miért, ki mondta neked hogy én szociális tutujgato vagyok?

Egyébként pont az ilyen emberek "hiányoznak" ide mint te.

2022. dec. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!