Mit tegyek ha olyan szinten ki vagyok készülve az ismerőseim Messengeres viselkedése miatt hogy lassan a mentő visz el?
Figyelt kérdés
Ahogy közeledik a Szilveszter úgy sz*r le az összes napról napra egyre jobban2022. dec. 30. 15:14
1/19 A kérdező kommentje:
Egyre rosszabbul vagyok miattuk egyre többet fáj a mellkasom is miattuk
2022. dec. 30. 15:15
2/19 anonim válasza:
Mondjuk ne olyan emberek társaságát keresd, akik ennyire nyilvánvalóan adják tudtodra hogy leszarnak.
3/19 Noren1989 válasza:
Tessék kicsit letenniazinternetet.
4/19 anonim válasza:
Töröld ki az alkalmazás adatait, és csak jövőre lépj be. Jobban jársz mint a mentővel ;)
5/19 anonim válasza:
Kapcsold ki az internetet meg a messengert.
6/19 A kérdező kommentje:
Internet nélkül még magányosabb vagyok élőben sincs senki
2022. dec. 30. 15:18
7/19 anonim válasza:
Kérdező, nekem meg pont a fordítottja a bajom. Karácsony előtt le szoktam törölni a telefonomról a messengert, csak a gépemen van, azt meg nem nézem.
Január 5-e körül szoktam visszatelepiteni.
Hidd el az se jó, ha majdhogynem idegen emberek küldözgetik a jókívánságos képeket...
Én csendre és békére vágyom ilyenkor év végén.
És amúgy meg itt vagyunk neked mi. 🙂😉
8/19 anonim válasza:
7# "És amúgy meg itt vagyunk neked mi. 🙂😉" Ez szép volt tőled:)
9/19 anonim válasza:
Köszi, aranyos vagy. Hát de tényleg itt vagyunk. 🤩🤩 Nem fog unatkozni a kérdező. 😉
10/19 anonim válasza:
Én meg sem szoktam nézni ilyenkor a Messengert. Aki olyan, azzal úgyis beszélek. Nincs türelmem hülye üzenetekre írkálni. Egyébként ne tudd meg, hányan töröltek már az ismerőseik közül, szerintem pont azért, mert nem lájkolgatok minden sz4rt. Az a vicces, hogy csak olyanok, akiket nem én jelöltem be.
Egyébként meg boldog új évet neked!🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!