Sok ember miért van minden szilveszterkor annyira elájulva attól hogy a föld ismét megkerülte a napot hogy emiatt öntudatlanra issza magát?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 20:35
11/13 anonim válasza:
Bocs, hogy élünk! Mi legalább szeretünk.
12/13 anonim válasza:
Régen is voltak ilyen elcseszettek mint a kérdező, csak internet hiányában otthon sírtak egyedül. Így meg van egy névtelen felület ahol hangot adhatnak a véleményüknek.
13/13 anonim válasza:
Nekem volt többször ilyen "új év új én" tervem, persze nem változtattam soha olyan nagy mértékben januártól :D Egyszer volt olyan, hogy eldöntöttem, hogy kilépek a mérgező kapcsolatomból, de meg volt beszélve a baráti köreinkkel a közös szilveszteri buli. Úgy voltam vele, ezt az egy estét éljem túl, még egyszer utoljára az exemmel vagyok, aztán vége, jöhet a boldog életem. Persze le is fújhattam volna, de a barátok nem tudták, hogy milyen boldogtalan vagyok (vagyis nem akartam mutatni, de biztos tudták), nem akartam velük kicseszni, mert egy közeli barátom emiatt a buli miatt jött haza külföldről előbb.
Amúgy a fogadalmak és a buli miatt szeretik. Én nem szeretem. De a másnapot igen, mert akkor van a névnapom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!