Szilveszterkor mit csinál az ember, ha nincs sehova se meghívva, a régi barátai élete más irányba indult el?
Az eddigi kísérletek:
- suliba készülés ( most nem aktuális mivel már végeztem azóta)
- elmenni szülőkkel, családdal ( nem idális, mivel más korosztály, őket más mozgat meg, csak 3rd keréknek érezném magam)
- elmenni mégis régi haverokhoz ( családjuk van, eltávolodtunk egymástól emiatt, az életünk teljesen megváltozotott az elmúlt 5 évben emiatt, már nem olyan a kapcsolatunk emiatt nem is érezzük olyan jól magunkat egymás között mint régen )
?
másfél év munka tapasztalatom van,
webfejlesztőként külföldön,
jelenleg nem dolgozom,
társaságba nem járok gyakran
Tanulva az esetből jövőre a szilveszteri programot már október végén elkezdi tervezni.
amúgy biztos vagyok benne,hogy külföldön is van olyan szórakozóhely, ahova nem meghívásos alapon lehet bejutni
En alkohollal es Star Wars maratonnal keszulok.
Sajnos a haverjaim nem beszelnek velem, mert ki mertem mondani, hogy erzek amikor szemetul viselkednek.
Az elso 6 resz a Star Warsbol, es maris 2020 van.
Annyira fura, hogy rengeteg embertol ugyanezt hallom, hogy mostanaban szakitottak meg baratsagokat. Egy csomo kulonbozo forumon.
Erdekes.
En is pont ma neztem meg a Star Wars 4-et, a 9-et pedig a moziba lol :D
utolsó, érdekes, valakinek el kell kezdenie, majd amikor elegen leszünk akkor a jópofiságtól mentes őszinteség összehoz minket
Remelem az emberek kezdenek rajonni, hogy az oszinteseg fontos a kapcsolatokban. En is most szakitottam meg ismeretsegeket.
Es igen, SW 9 tegnap moziban. Most valahogy ujra akarom nezni foleg az elso harmat, Anakin tortenetet. Szerintem sokkal jobb szilveszter lesz, mint valami klubban kotelezoen jol leinni magam.
Egyebkent jovore lehet ezt kellene, szervezni egy filmnezos maratont szilveszterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!