Csak engem zavarnak a szlovákiás reklámok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy turbómagyar, de na... Ez olyan, mintha a tolvaj kínálgatná az ellopott értékeidet.2022. dec. 27. 13:29
1/19 anonim válasza:
Nem érdekelnek a reklámok, - akármiről is szólnak!
2/19 anonim válasza:
A legtöbb nép egy másiktól vette el a területet. Ez van.
Nekem inkább azért fáj a szívem ezektől a reklámoktól, mert pl. a síturizmust buktuk így. De erről nem az átlag szlovák emberek tehetnek.
3/19 anonim válasza:
?? Soha nem láttam szlovákiás reklámokat. Ez valami turisztikai dolog? Természeti értékeik nagyom jók. Javaslom, ha túrázni szeretnél. Nekem a szulyói sziklák és a gyömbér a célom tavaszra.
4/19 A kérdező kommentje:
1
Jó, de akkor minek válaszolsz? :)
2022. dec. 27. 13:58
5/19 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarnak ezek a reklámok.
6/19 A kérdező kommentje:
2
Jó, de Szlovákiának konkrétan nincs olyan területe, ami ne a magyaroké lett volna.
2022. dec. 27. 13:59
7/19 A kérdező kommentje:
3
Igen, turisztikai reklámok. Nyáron is agyba-főbe reklámozták, hogy kezet foghatsz a hegyi teherhordóval.... Most van egy újabb verzió, ebben egy ízes beszédű felvidéki magyar narrál.
2022. dec. 27. 14:01
8/19 anonim válasza:
És? A te életedet ez miben befolyásolja? Ha sokat hisztizel, majd visszaadják?
9/19 anonim válasza:
A jelenlegi helyzetben a magyar ember örül, ha egy határmenti országba van pénze kimenni, most a tótokat reklámozzák, na.
10/19 anonim válasza:
Hadd reklámozzák. Lesz még a Kassai városházán magyar lobogó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!