Lehet menni Szlovákiába? Hol lehet szálláshelyeket foglalni? Mi van ebben a COVID-os időszakban? Tömegközlekedés hogy van Szlovákiában?
Tudom, hogy a schengeni övezetben van Szlovákia, de nem szoktunk túl sokat turistáskodni, és nem is nagyon követem nyomon az ezzel kapcsolatos COVID híreket.
Alapvetően nem a magyar lakta területeket néznénk meg társammal, illetve olyan pontosan nem tudom, mi számít Felvidéknek, mi a Magas-Tátrában kirándulnánk, ez viszont biztos.
A szálláshellyel és a hegyi falukkal kapcsolatban a Google a barátom, tudom, de én jobban szeretem az embereket.
Valószínűleg kora ősszel indulnánk társammal, de a jelenlegi helyzetből kell kiindulni.
Szlovákiában az ottani állampolgárok is csak 7 napnál nem régebbi tesztel mehetnek ki és csak bevásárlás/munka céljából.
Kijárási tilalom van, teljes lock down.
Lakosság arányához képest fertőzöttségben az első helyen állnak a világon, legalábbis pár napja első volt. Élet sincs ott most, nem hogy turizmus, sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!