Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lenne érdemes tanulnom?...

Mit lenne érdemes tanulnom? Merre menjek tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos teljesen el vagyok veszve, nem tudom, hogy milyen szakmát, egyetemet kellene elvégeznem, vagy merre kellene tovább indulnom, amivel tudok munkát találni és keresni is vele valamennyit, illetve szeretem is azért valamennyire.

Mindig is utàltam amúgy tanulni, persze, ha muszàj volt, akkor beseggeltem a dolgokat. Inkább reálos vagyok, mint humán, szeretem a logikai dolgokat, jó a kreativitásom, kézügyességem, szeretek alkotni. Szeretem az állatokat, velük is foglalkoznék szívesen, elég antiszoc vagyok, illetve introvertàlt, így a szereplést, az emberekkel való kommunikációt nem igazán szeretem. Ti ezek alapján milyen terület felé indulnàtok?

2022. dec. 27. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

ELTE Bölcsészetkarán van Logika és Tudományfilozófia, ez jó, ha introvertált vagy és nem szeretsz szerepelni, mivel ebben a szakmában nem kell emverekkel kommunikálni.

Ha tényleg jó a kreativitásod, akkor mehetsz marketingesnek is, annyi, hogy ott valszeg kellesz majd emberekkel kommunikálnod, ha abban a szakmában szeretnél elkehelyzkedni.

Ha a kézügyességed jó, és tehetséges is vagy, akkor akár mehetsz valami művészeti egyetemre is.

Viszont az fontos, hogy az egyetemen bárhova is mész, kommunikálni kellesz minimálisan.

Sok sikert és hajrá!

2022. dec. 27. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Eredj el inkább dolgozni. Állandóan azon kattogtok, miként lehetne kibújni a munkavégzés alól... Őrület
2022. dec. 27. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Szobafestő és mázoló, csak egy kemping bicikli és egy létra kell, hogy maszek legyél és betegre keresik magukat.
2022. dec. 27. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Ezzel kiderítheted, mik a hozzád passzoló pályák, mik az erősségeid:

[link]

2022. dec. 27. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
Tanárnak.
2022. dec. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!