Az egyetemen megismerkedtem egy cigány sráccal. Merjek
többet belegondolni, merjem megélni az érzéseimet?
Figyelt kérdés
A családja rendes,társadalomba beintegrálódott cigány. Ő is nagyon rendes, csak félek megélni az érzéseimet, mert nem tudom, hogy a családom, a szüleim mit gondolnának majd róla,ha esetleg lenne köztünk valami.
Olyan rossz ez a kettősség. Szeretnék tőle többet, közben meg bennem van a tagadás is.
#18 Mondjuk nem a fotelből kellene tájékozódnod, hanem kimenni egy kicsit a való életbe.
2022. dec. 26. 20:15
22/68 anonim válasza:
Tehát neked az sem lenne mindegy, hogy egy roma orvos menti meg az életed vagy egy fehér orvos?
Talán nem a fotelből kellene rasszistáskodni, hanem kinyitni a szemed és észrevenni azokat a romákat is, akik semmivel sem rosszabb emberek, mint te vagy én.
2022. dec. 26. 20:58
23/68 anonim válasza:
#22 Istenem, de buta vagy! Az orvossal, aki megmenti az életedet, te együtt élsz?? Együtt neveltek gyereket? Együtt vezetitek a háztartást?
Volt már egyáltalán cigány barátod,párod, akárkid? Vagy csak úgy beszélsz a levegőbe a romantikus képzelgéseid alapján?
2022. dec. 26. 21:01
24/68 anonim válasza:
22-es, elég rosszak a szövegértési képességeid. Pont arról beszéltünk, hogy attól még hogy nem vagy rasszista, és tiszteled, szereted a romákat, még nem biztos, hogy közös életet akarnál velük. Az orvos, aki megmenti az életedet, vele nem kell közös életbe kezdened, nem költözöl össze vele. Vagy ha te igen, akkor szólj, hogy csinálod, nagyon jól jönne egy orvos a családba. :D
Szerintem itt pont te vagy az egyetlen, aki nem tapasztalatból beszél, hanem az alapján, amiket a kis foteledben ülve elképzeltél.
2022. dec. 26. 21:11
25/68 anonim válasza:
Ha még anyádék életét éled, akkor semmit ne kezdj a sráccal, de mással se.
2022. dec. 26. 22:32
26/68 Darius- válasza:
Ne. Van ra ugy 5% esélyed, hogy nem banod meg majd.
2022. dec. 26. 22:34
27/68 anonim válasza:
Majd ha eloszlik a rozsaszin kod kb fozhetsz meg takarithatsz egesz nap.. bunko, lealacsonyito lesz es ha visszaszolsz megy a pofon.. Ne igy legyen hajra felolem, de minket ugyse fogsz meggyozni szal folos is probalkozni.. lattam mar eleg ilyet
Undorító általánosítás és rasszizmus, amit csináltok, hogy nem szégyellitek magatokat! Attól, mert roma valaki, még nem predesztinálja arra, hogy sz*r ember legyen, ez csak projekció a részetekről. Igazából nem fogom felhúzni magam rajtatok, mert ki tudja, hogy milyen családi háttéretek van és hogyan szocializálódtatok. Nem mindenkinek jutott anyja, hogy megnevelje az erkölcsre. Vannak antiszociális cigányok, ez a magatartás a fehéreknél is ugyanúgy megfigyelhető, amennyiben hátrányos körülmények között élnek. Az intelligens, tanult romák, akik érzelmileg is nagyon intelligensek már most jobb emberek, mint ez a sok gyakoris rasszista. Fúj!
2022. dec. 27. 00:34
30/68 anonim válasza:
#29 Senki nem mondta, hogy szar emberek. Attól, hogy valaki nem szar ember, még nem biztos, hogy együtt akarsz vele élni és családot alapítani. Nem hiszem el, hogy tényleg nem érzékeled a különbséget. Remélem, hogy csak trollkodsz. Vagy nálad csak két véglet létezik, és ha valakit nem utálsz, annak azzal fejezed ki a szimpátiádat, hogy szülsz neki egy gyereket? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!