Mi lesz az idősebb börtönőrökkel?
Figyelt kérdés
Idősebb korban a börtönőröket más pozíciókba helyezik vagy 50 vagy akár 60 év felett is ugyanúgy börtönőrként teljesít valaki szolgálatot mint fiatalabb korában?
Arra gondolok hogy azért egy 50 de még inkább egy 60 év feletti ember ereje, kitartása egyéb fizikai képességei már csaknem olyan mint mondjuk egy 20 vagy 30 évesé de a börtönőri munka, a rabok kísérése, felügyelete stb. mégis ugyanaz. Ezt idősebb korú börtönőrök is el tudják látni? Vagy idősebb korban más munkakörökbe helyezik át őket?
#Börtönőrök, idősödés
2022. dec. 25. 15:34
11/14 anonim válasza:
Egyébként a hivatalos megnevezés még mindig börtönőr vagy smasszer, ahogy tetszik. A körletfelügyelő meg a biztonsági felügyelő munkakör a parancsban szerepel, a "munkaköre és feladata" résznél. 10-es voltam.
12/14 A kérdező kommentje:
Álláshirdetésben a BV honlapján mégis ez a kettő van beírva hogy körletfelügyelő meg biztonsági felügyelő. Ezért használtam én is ezt a két fogalmat vagy munkaköri elnevezést.
2022. dec. 25. 22:11
13/14 anonim válasza:
Igen, azért, mert abból van hiány és ezekre a pozikra keresnek főként embereket. De ők ugyanúgy smasszerek, sőt, ők a Smasszerek elsősorban. :) Nem írtál rosszat, nem bírálatnak szántam.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod.
2022. dec. 25. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!