Mi a baja az embereknek? Ma elkezdett ordibálni egy idősebb bácsi egy másik emberrel, hogy ne tankoljon már ilyen sokáig, hagyjon másoknak is.
Hol?
Valószínűleg az, hogy megkeseredett. Néha az emberek azt hiszik, hogy ők a világ közepe és nincsenek másra tekintettel.
Előjött benne a háborús időszak, hogy hiánygazdaság, meg minden. De nem gond, a legközelebbi választásokon is atombiztosan behúzza az ilyen Viktorta mellé az X-ét.
Mivel ment az öreg: legalább egy 22 l. tankos Trabival, hogy annyira félt, hogy nem kap naftát?
Vén genyók ilyenek:) Mindenki szalad tankolni nehogy ne legyen később🤦♂️🤦♂️
Pont emiatt fogy ki mert az összes barom megrohamozza a kutakat.Ugyanezt csinálták a wc papírral meg a kézfertőtlenítővel mikor bexartak a nagyon veszélyes covidtól😁😁
#5 nem hiszem, hogy kamu, de a bácsi szerintem csak unatkozott.
Vannak ennél sokkal betegebb, frusztráltabb emberek is tankolásnál
ah, áldom a napot, mikor megvásároltam az elektromos autómat.. minden vészmadár, meg negatív megmondó Jóska óvva intésével szembe menve. Csak röhögök mikor látom, hogy a sok nem normális tapossa egymást a benzinkúton.
2 hete álltam az Aldi oszlopánál, ahol ingyen töltöm a kocsit...odajön hozzám a nagyapó, hogy "már 4 kúton járt és sehol sincs benzin.. én hol tankolom az enyémet?" Néztem rá nagy szemekkel, nem tudtam, hogy röhögjek e vagy sírjak.
Minden pénzt megér, hogy a lábamat se kell betennem a benzinkút közelébe se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!