Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ember,aki öngyilkos...

Van olyan ember,aki öngyilkos lett homoszexualitása miatt?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 10:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Itt nincs, mert ide csak élő személyek írnak.
2022. dec. 25. 10:45
 2/17 anonim válasza:
100%
Én sem ismerek ilyen személyt.
2022. dec. 25. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
persze, hogy van, sokan lettek már öngyilkosok a homoszexualitásuk miatt, elég csak ha megnézed a statisztikákat, hogy mennyiszer magasabb arányaiban az öngyilkosságok száma heteróknál és melegeknél.
2022. dec. 25. 10:49
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Az kb az utolsó dolog ami miatt öngyilkosnak kell lenni
2022. dec. 25. 11:26
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Én biztos az leszek de nem vagyok meleg, csak kicsi a péniszem.
2022. dec. 25. 11:42
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Vannak jo szakkezelesek es tobbnyire sikereeek, 86 szazalekban. Gyerekkori trauma okoz sokszor hormonalisan ilyet es van kiut. Es az ima mindig segit. Szeretettel felkarolva ilyen embert es o meg kellene hogy engedje. Fejlett a hormontudomany ma mar.
2022. dec. 25. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:
23%

Én utánakerestem és találtam egy tudományosnak tűnő kutatást a témában:

[link]

Különben az öngyilkosság semmire nem jó. Egy hibás gondolatból fakad. Márcsak azért sem jó dolog, mert Isten szeret bennünket és egyedül az Ő joga eldönteni, hogy meddig éljünk a földön.

Isten annyira szeretett bennünk, hogy az Ő egyszülött fiát adta értünk, hogy mi akik bűnösök vagyunk és a cselekedeteink által nem lennénk képesek azt elérni, örökké élhessünk és megtisztuljunk a Jézus és a benne való hit által. Az Ő kegyelméből.

Aki hisz a fiúban, annak örök élete van!

És Isten segít mindenkinek mindenben, ha az illetőnek szüksége van a segítségre. Csak nyitottnak kell lenni felé és hinni kell. Alázattal kérni Őt! És Ő segít!

(És úgy jó, hogy elfogadjuk a segítségét, amit mond. Függetlenül attól, hogy Ő mit mond. Ez az alázat része.)

2022. dec. 25. 12:45
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

#7-es válaszoló vagyok

Még vannak ilyenek is:

[link]

[link]

És ezek a #3-as válaszra voltak reflexiók.

2022. dec. 25. 12:49
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
7-es, az a legnagyobb para, hogy ilyen tudományos kutatásokat linkelsz, miközben letolsz egy erős templomi dumát:DD bár lehet csak számomra különül el a hit és a világi valós tudomány
2022. dec. 25. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

#7-es vagyok.

Nekem ezzel nincs bajom. Én hiszek Istenben és tudom, hogy Ő valós.

Ezek a tudományos kutatások nem hinném, hogy kizárják Isten létezését.

És nem biztos, hogy igazak. Hanem egy feltételezést próbálnak alátámasztani, vagy cáfolni.

Az persze igaz, hogy ezek az alapján, hogy én tanultam statisztikát az egyetemen(nem orvosi, hanem matematika szakost), azt mondanám, hogy amit állítanak a cikkek nem biztosan igazak, csak valamilyen valószínűséggel igaznak tételezzük fel a különböző állításokat a kutatás különböző részeiben. Meg persze nyilván ezek mintákból vannak, nem minden "nemhetero" emberből, és a mintában fennálló eloszlásokat tükrözik, amiből talán következtethetünk más embercsoportok esetén fennálló arányokra.

(És persze mivel ezek külföldi cikkek voltak, nem biztos, hogy a magyar arányok is pont megegyeznek.)

Meg, hogy őszinte legyek én nem olvastam el ezeket a cikkeket, lényegében csak a konklúziójukra néztem rá, meg egy kicsit belenéztem az egyikbe, mert láttam, hogy khi-négyzet tesztet használt, tehát nem kell úgy venni, hogy azt mondom mindenképpen jó, ami bennük áll. Inkább csak azt, hogy ezek a cikkek a felmerült kérdéshez kapcsolódnak és érdemes lehet őket elolvasni, tanulmányozni, ha valaki meg akarja próbálni megérteni ezeket a dolgokat, vagy hogy a tapasztalat mint mond a dologról.

Ezek ellenére, mivel 3 különböző cikket is linkeltem(különböző forrásokból, habár nem néztem meg, hogy hivatkoznak-e egymásra és ha nem is, akkor is lehet, hogy tájékozódott az egyik cikk írója a másikéból) és logikusan meg is indokolható, én azt mondanám, hogy lehet valós kapcsolat a nemi beállítottság és az öngyilkosságot elkövetők/megkísérlők/fontolgatók aránya közt.

2022. dec. 25. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!