Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy tudtok ezen túljutni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tudtok ezen túljutni?

Figyelt kérdés
Az életem romokban, a családom megtagad, az, akit szerettem átvert, lassan az öngyilkosság határán állok, és mindennek az oka, hogy meleg vagyok. Nap mint nap szembesülök azzal hogy sohasem lesz normális életem. Régen voltak álmaim, ma már csak sírni tudok ha rájuk gondolok. Rettenetes fáj, hogy emberek megvernek, gyülölnek, úgy hogy nem is ismernek. Már a neten, az itt feltett kérdéseknél megjelenő kommentek is kikészítenek. Tudom hogy nem kellene olvasgatnom őket, nem kellene figyelnem rájuk.... de egyszerűen nem tudok túllépni a gyülöleten. Semmi másra nem bírok már gondolni. Én nem akarok így élni. Nem akarok folyton szembesülni azzal, hogy egy olyan dologért bűntetnek, amiről nem tehetek.

2015. jún. 29. 22:15
 1/8 A kérdező kommentje:

"Rettenetes fáj, hogy emberek megvernek*, gyülölnek, úgy hogy nem is ismernek."

*megvetnek - elírtam.

2015. jún. 29. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

hát figyelj sajnálatos hogy nem áll ki melletted a család

próbál magadnak társat találni aki megért.keress fel homoszexuális közösségeket. kommenteket meg ne olvasgass feleslegesen.

2015. jún. 29. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Figyi megêrtelek, engem a származásom miatt csesztettek régen... Bár neked ilyen téren nehezebb mert nem áll melletted a család! Ha gondolod írj üzit vegyük fel a kapcsot és beszélgethetünk! :) 23/N
2015. jún. 29. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Most valószínűleg depressziós vagy. Ilyenkor az ember agyának kémiája nem működik rendesen, nem vagy beszámítható teljes mértékben. Tudd, hogy amit most érzel és logikusnak, racionálisnak látsz, lehet hogy nem az valójában, mert az agyad torzít.

A helyzet nem ennyire fekete-fehér.

Jó és értékes ember vagy, és meg fogod találni azt a közeget, ami elfogad, és ahol szeretve, biztonságban érzed magad.

Hátrányosan megkülönböztetett csoport tagjának lenni soha nem könnyű. Minél több ilyen csoportba tartozol, annál inkább reménytelennek érződik a helyzet.

Most persze felhozhatnám, hogy aki emellé fekete, transznemű, nő és még emellé homoszexuális, annak mennyire rossz. Nem teszem, mert ezzel úgy tűnhetne, hogy trivializálom a problémáidat, és ez nem célom.

Mindenkinek megvan a saját tragédiája, általában több is, és ez tűnik számára a legnehezebbnek, és valóbban, nehéz is.

Amit ez ellen tehetsz, hogy nagyon keményen megszűröd azt, amit beengedsz a személyes teredbe. Ha épp érzékeny időszakodat éled, akkor ne menj olyan oldalakra ahol hemzsegnek a homofób trollok. Ne nézz jobboldali tévécsatornákat, ne vegyél konzervatív újságot, zárd ki az előítéletes embereket az életedből, még akkor is, ha egyedül maradsz egy időre.

Írj listát arról, hogy mik az álmaid, és készíts lépésről lépésre tervet a megvalósítására. Lehet, hogy pl. ahhoz, hogy végre mondjuk el tudj költözni egy elfogadóbb közegbe, először be kell vállalnod egy pocsék munkahelyet. De saját tapasztalatból mondom, hogy meg lehet csinálni. Igen, nekem ráment lassan két év az életemből, de megérte, látom, hogy szépen lassan mozgásba lendülnek a dolgok, és megtalálom azokat a lehetőségeket, embereket amiket, akiket kerestem. Nem, nem elsőre, és foggal-körömmel kell küzdenem értük, és annyira nem fényesek és csillogóak így megélve mint azt annó hittem. De működik.

Legyen egy listád arról, hogy mik a prioritásaid, mi az ami boldoggá tesz. Lehet ez az, hogy péntek este megépítesz három szélmalmot gyufaszálakból és közben eperteát iszol. Nem kell ennek a konvencionális dolognak lennie, elég az, ha neked pozitív energiákat ad.

És tervezd meg az életedet. Milyen embereket szeretnél a barátaidnak? Milyen embert tudsz elképzelni ideális társként? Mi az ami ezekben az emberekben neked igazán fontos, és mi az ami csak rád erőltetett konvenció?

Aztán járj utána hol vannak ezek az emberek. Beszélgess, legyél nyitott. Az ember az igazi családját maga állítja össze, és nem készen kapja.

Az egyéb dolgokat ugyanígy. Hol érzed jól magad? Vidéken? Városban? Mi az ami konvenció, és mi az ami tényleg a te vágyad?

Ha gondolod, írj, próbálok segíteni. Vagy még jobb, ha elég erősnek érzed magad, hívj fel egy segédvonalat, csak ne csinálj semmi olyat amit tiszta fejjel nem tennél.

25/LL

2015. jún. 29. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha Pesti vagy írj! Szívesen találkozom veled és megölellek. Nem vagy gáz! Csak rossz időszakon mész át! EGy pesti fiú!
2015. jún. 30. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: aranyos vagy, én is megölelném ezt a fiút, aki ilyen szomorú, sajnálom nagyon, szurkolok neki, hogy találjon egy olyan társra, aki megbecsüli, szereti és ragaszkodik hozzá. Sajnos az én életem se sokkal jobb, én is csak reménykedek, hogy egyszer jobb lesz. Minden nap próbálok ezért valamit tenni, de nagyon lassan haladok. Évekbe fog beletelni, amíg a régi életemet leépítem és egy újat felépítek. Tudom, sikerülni fog, csak nem szabad abbahagyni.
2015. jún. 30. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Dobtam neked egy privát üzenetet.

2015. jún. 30. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hello, ha ezzel tudok segíteni akkor olvasd végig:Ha megvernek akkor csak raszista gyűlölködö homofobok, a családod azért nem állnak ki mert vagy nem tudják el fogadni, vagy ők is homofobok, gondolkozz az életeden, költözz el mondjuk Komáromba és kezdj új életet, az emberek csak a dühüket akarják le vezetni valakin, vagy mindenre bün bakot keresni hogy aztán szídjanak meg a földbe döngöljenek, A világ nem teljesen fogadja el ezt, nem vagy nagyon szerencsés, félre ne értsd, de néha mindenért meg kell szenvedni,még neked is, vagy akár még nekem is, senki nem lesz teljesen boldog és senki nem lesz tökéletes, mindenkiben van hiba, egyszer ha nem is minden, de sikerülni fog az életed úgy ahogy szeretnéd, ha meg nem akkor sajnálak, viszont ez nem jelenti azt hogy már a következö nap minden jó lesz, ha olvasod akkor hallgass a szívedre, mindenért meg kell szenvedni, még a legkisebb dologért is, ne add fel mert utálnak, álj a sarkadra, légy magabiztos, ne félj, és talán minden sikerül, ha ezzel tudtam segiteni akkor sok szerencsét!

Bocs a helyesírásomért de nem alszok eleget

2015. júl. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!