Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtok ezen túljutni?
"Rettenetes fáj, hogy emberek megvernek*, gyülölnek, úgy hogy nem is ismernek."
*megvetnek - elírtam.
hát figyelj sajnálatos hogy nem áll ki melletted a család
próbál magadnak társat találni aki megért.keress fel homoszexuális közösségeket. kommenteket meg ne olvasgass feleslegesen.
Most valószínűleg depressziós vagy. Ilyenkor az ember agyának kémiája nem működik rendesen, nem vagy beszámítható teljes mértékben. Tudd, hogy amit most érzel és logikusnak, racionálisnak látsz, lehet hogy nem az valójában, mert az agyad torzít.
A helyzet nem ennyire fekete-fehér.
Jó és értékes ember vagy, és meg fogod találni azt a közeget, ami elfogad, és ahol szeretve, biztonságban érzed magad.
Hátrányosan megkülönböztetett csoport tagjának lenni soha nem könnyű. Minél több ilyen csoportba tartozol, annál inkább reménytelennek érződik a helyzet.
Most persze felhozhatnám, hogy aki emellé fekete, transznemű, nő és még emellé homoszexuális, annak mennyire rossz. Nem teszem, mert ezzel úgy tűnhetne, hogy trivializálom a problémáidat, és ez nem célom.
Mindenkinek megvan a saját tragédiája, általában több is, és ez tűnik számára a legnehezebbnek, és valóbban, nehéz is.
Amit ez ellen tehetsz, hogy nagyon keményen megszűröd azt, amit beengedsz a személyes teredbe. Ha épp érzékeny időszakodat éled, akkor ne menj olyan oldalakra ahol hemzsegnek a homofób trollok. Ne nézz jobboldali tévécsatornákat, ne vegyél konzervatív újságot, zárd ki az előítéletes embereket az életedből, még akkor is, ha egyedül maradsz egy időre.
Írj listát arról, hogy mik az álmaid, és készíts lépésről lépésre tervet a megvalósítására. Lehet, hogy pl. ahhoz, hogy végre mondjuk el tudj költözni egy elfogadóbb közegbe, először be kell vállalnod egy pocsék munkahelyet. De saját tapasztalatból mondom, hogy meg lehet csinálni. Igen, nekem ráment lassan két év az életemből, de megérte, látom, hogy szépen lassan mozgásba lendülnek a dolgok, és megtalálom azokat a lehetőségeket, embereket amiket, akiket kerestem. Nem, nem elsőre, és foggal-körömmel kell küzdenem értük, és annyira nem fényesek és csillogóak így megélve mint azt annó hittem. De működik.
Legyen egy listád arról, hogy mik a prioritásaid, mi az ami boldoggá tesz. Lehet ez az, hogy péntek este megépítesz három szélmalmot gyufaszálakból és közben eperteát iszol. Nem kell ennek a konvencionális dolognak lennie, elég az, ha neked pozitív energiákat ad.
És tervezd meg az életedet. Milyen embereket szeretnél a barátaidnak? Milyen embert tudsz elképzelni ideális társként? Mi az ami ezekben az emberekben neked igazán fontos, és mi az ami csak rád erőltetett konvenció?
Aztán járj utána hol vannak ezek az emberek. Beszélgess, legyél nyitott. Az ember az igazi családját maga állítja össze, és nem készen kapja.
Az egyéb dolgokat ugyanígy. Hol érzed jól magad? Vidéken? Városban? Mi az ami konvenció, és mi az ami tényleg a te vágyad?
Ha gondolod, írj, próbálok segíteni. Vagy még jobb, ha elég erősnek érzed magad, hívj fel egy segédvonalat, csak ne csinálj semmi olyat amit tiszta fejjel nem tennél.
25/LL
Szia!
Dobtam neked egy privát üzenetet.
Hello, ha ezzel tudok segíteni akkor olvasd végig:Ha megvernek akkor csak raszista gyűlölködö homofobok, a családod azért nem állnak ki mert vagy nem tudják el fogadni, vagy ők is homofobok, gondolkozz az életeden, költözz el mondjuk Komáromba és kezdj új életet, az emberek csak a dühüket akarják le vezetni valakin, vagy mindenre bün bakot keresni hogy aztán szídjanak meg a földbe döngöljenek, A világ nem teljesen fogadja el ezt, nem vagy nagyon szerencsés, félre ne értsd, de néha mindenért meg kell szenvedni,még neked is, vagy akár még nekem is, senki nem lesz teljesen boldog és senki nem lesz tökéletes, mindenkiben van hiba, egyszer ha nem is minden, de sikerülni fog az életed úgy ahogy szeretnéd, ha meg nem akkor sajnálak, viszont ez nem jelenti azt hogy már a következö nap minden jó lesz, ha olvasod akkor hallgass a szívedre, mindenért meg kell szenvedni, még a legkisebb dologért is, ne add fel mert utálnak, álj a sarkadra, légy magabiztos, ne félj, és talán minden sikerül, ha ezzel tudtam segiteni akkor sok szerencsét!
Bocs a helyesírásomért de nem alszok eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!