Van valami ami nyomaszt és jó lenne kibeszélni még karácsony előtt?
Kezdem én:
Néhány napja halt meg egy szerettem, nagyon rossz volt végignézni, ahogy hétről hétre épült le és szépen lassan elmúlt.
Azt éreztem valakivel kapcsolatban, hogy a barátom lesz, aztán nem láttam soha többé.
Részvétem kérdező.
Számomra is van ilyen, de igazából szerintem erről csak egy pszichológusnak tudnék beszélni, mert elég nagy teher vagy amolyan törés.
Nekem pont most lesz majd 4 éve, hogy karácsony utána 1-2 nappal halt meg apukám.
Nem tartozom sehova. Nincsenek kapcsolataim, a régiek elhaltak, újakat nem tudok kialakítani. Nincs jövőképem. Nem biztos, hogy még évekig akarok élni.
Részvétem kérdező!
Részvétem mindenkinek és nagyon sok kitartást kívánok!🖤 A szerettek nélküli első ünnepek a legnehezebbek, de remélem békésen és a körülményekhez képest boldogan telnek a következő napjaitok!
Sosem volt még párkapcsolatom, és a környezetem egyre nagyobb nyomást gyakorol rám emiatt, volt, aki egészen addig merészkedett, hogy defektesnek hívott emiatt. Pár évvel ezelőttig, egészen 18-19 éves koromig, nem tartottam ilyenre igényt, akkor fordult a helyzet. Viszont idén nagyon magányosnak érzem magam ilyen téren, amin csak ront, hogy konkrétan mindenki első kérdései közt szerepel az esetleges pasim kiléte.
Egyzserűen lezárok az emberekkel egy rövid idő után, vagy ha valami miatt nézeteltéréünk van. Valaki azt mondta rám, hogy én egy érzelmi terrorista vagyok, ami igaz megfogalmazás. A csenddel verést profin alkalmazom.
Jó lenne, ha leszoknék ezekről a tulajdonságokról, és meg tudnék végre tartani 1-1 kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!