Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen emberbek tartod magad?

Milyen emberbek tartod magad?

Figyelt kérdés

Pár szóban/mondatban.

Korod nemed?

2022. dec. 21. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Én szerintem elég rossz ember vagyok. Nem teszek rossz dolgokat másokkal (vagyis próbálok) de gondolati szinten nem vagyok jó egyáltalán.

Vannak nálam sokkal rosszabbak és sokszor látom, a rosszindulatot is a környezetemben, vagy úgy az emberekben.. de hogy is mondjam.. én szeretnék jobb lenni, de nem mindig sikerül.

29F

(Persze a világ nem ennyire fekete/fehér)

2022. dec. 21. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Egy kreatív és kalandvágyó jellem, aki nagyon szenvedélyes azok az emberek és dolgok iránt, amiket szeret.

23/L

2022. dec. 21. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Egy ember aki fórumozással cseszi el az idejét ahelyett hogy fejlesztené magát és a karierjét és a kapcsolatait.
2022. dec. 21. 12:57
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
17f
2022. dec. 21. 12:57
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Kezdem belátni annak az igazságát, amit egy haverom mondott.

"Keress egy üres talapzatot és állj oda, és írd ki magad alá,hogy a Világ legnagyobb lúzere "

Nagyon sok embernek, nagyon sok mindent elhittem .....nem kellett volna.

De már nem tudok korrigálni :)

54F

2022. dec. 21. 13:05
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Semmirekellő selejtes sz*r embernek. A család szégyene vagyok. Mindenki másra büszkék lehetnek valamiért, nekem egyetlen egy pozitív eredményem, vagy tulajdonságom sincsen.
2022. dec. 21. 13:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Aki egy napon majd saját magával végez, hogy ne érezze többé azokat a gondolatokat ami a napja 24 órájában a fejében van és nem hallgat el..
2022. dec. 21. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerencsétlennek xd

csóró családba születtem, talán átlagosnak mondható aggyal de nem tudom, gyógyíthatatlan betegségem van... soroljam még? legalább magas nagy farkú lennék, akkor a többi hiányt lehetne kompenzálni

2022. dec. 21. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Most sajnáljunk meg?
2022. dec. 21. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
9 kérdezőnek válaszoltam csak:)
2022. dec. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!