Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza a pénzem ?

Hogy szerezzem vissza a pénzem ?

Figyelt kérdés
Ajándékba húgomnak rendeltem egy elég drága telefont Ali-ról. Na kb. 1 hete megkaptam (nem tudta ,hogy megvettem neki karácsonyra) nem működik !!! Nem kapcsol be semmi. Vitát nyitottam 1 hete non stop írkáltam nekik,képeket küldtem,videót de nem akarják vissza téríteni a pénzem .Csak akkor utalják vissza a teljes összeget ha vissza küldöm nekik . Én már rég ki is dobtam,mellesleg nem fizetek egy használhatatlan telefonért,hogy vissza küldjem. Mit tudok tenni,hogy vissza kapjam a pénzem? Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm a normális segítséget !!!
2022. dec. 21. 10:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Küldd vissza!
2022. dec. 21. 10:32
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha 14 napon bellül visszaküldöd, akkor visszakapod a pénzt.

Ha kidobtad, akkor miért is kéne fizetniük?

Szép világ lenne, ha bemondásra visszaadnák a pénzt, miközben a telefon nálunk maradhatna.

2022. dec. 21. 10:37
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
"Csak akkor utalják vissza a teljes összeget ha vissza küldöm nekik " Hát bizony ezt kéne csinálni. Nem eszement módon dobálózni a kukába.
2022. dec. 21. 10:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért is én fizessek mert nem tudtak egy működő képes telefont küldeni,mellesleg ripityárra is volt törve !! 2 ÉRTELMEZD!!! LETTEK KÉPEK ?VIDóK KÜLDVE !!!! IQ bajnokok
2022. dec. 21. 10:46
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Már ripotyára is volt törve? Először csak azt írtad nem kapcsolt be. Amúgy ez így működik itthon is a boltokban, ha veszel egy tv-t és nem műkszik, akkor kapod vissza a pénzed, ha visszaviszed a boltba. Szép is lenne, ha megtartod a tv-t, aztán még a pénzt is visszaadják. :D Nem értem, hogy létezhetnek ilyen agy nélküli emberek, mint te és egyáltalán hogy élnek meg ebben a világban.
2022. dec. 21. 10:50
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Ja, először csak nem működött, most meg már ripityára is volt törve? Információcsepegtető stratégia... Csak nem egy hegyi trollal van dolgunk?
2022. dec. 21. 10:52
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Hót mindegy milyen állapotban volt, egyértelmű, hogy csak akkor fizet vissza bárki bármit, ha visszaküldöd a cuccot.

Honnan tudják, hogy nem volt otthin neked egy ugyanolyan szétvert telefon, amit befenyképezgetsz?

Szerződésinfelteteleket elolvasni, nem utólag hőbörögni jogtalanul.

2022. dec. 21. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Kamu az egész kérdés, ne foglalkozzatok vele.
2022. dec. 21. 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
A bakancsoddal mi a helyzet? Kaptál már helyette másikat?
2022. dec. 21. 11:04
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

De most komolyan... szeritned bemondásra el kéne hinniük, hogy sz.r a cucc????

Ha te lennél az eladó, akkor egyből visszautalnád a lóvét, mert Gipsz Jakab azt állítja ezer km-rel odébb, hogy törötteet küldtél????

Hány éves vagy? 12?

2022. dec. 21. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!