Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondja csomó ember azt,...

Miért mondja csomó ember azt, hogy szingliknek jó lenni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 10:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Nekem azért, mert szabad vagyok.

Azt csinálok, amit akarok.

Nincs visszahúzó erő.

Nem költök feleslegesen.

Nem kell elviselnem a másik érzelmi hullámzásait (nő).

Több idő jut magamra.

2022. dec. 21. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően nekem jó szinglinek lenni.

-úgy nézhet ki az életterem ahogy én szeretném

-olyan programokat csinálhatok amiket én a leginkább élvezek

-én hozhatom meg a döntéseket, anélkül hogy konzultálnom kéne mással

-bármikor bárkivel/bárkikkel találkozhatok (itt elsősorban barátokra gondolok)

Szingliség nem mindenkinek való, főleg ha nagyon fontos neked a testi érintkezés vagy az hogy ott legyen melletted valki aki támogat.

2022. dec. 21. 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes, nekem van párom, mégse megy kárba emiatt a pénzünk, mert kb felesben költekezünk, a fizunk is hasonló. Nem érezzük nyűgnek egymást, szeretünk együtt menni bárhova, nem zsarnokoskodunk egymás felett, stb. Tehát ilyen párkapcsolat is létezik, csak nehéz hozzá partnert találni. De ha sikerül, akkor sokkal jobb, mint egyedül. Viszont elnyomó pár helyett jobb az egyedüllét. Pl anyukámat élete végéig csicskának használta apám és öreganyám (az anyós). Na az ilyesmitől óvakodjon mindenki.
2022. dec. 21. 11:06
 4/15 anonim ***** válasza:
18%
Általában azok a szinglik mondják, hogy jó szinglinek lenni, akik marhára vágynak már egy kapcsolatra, és ezzel próbálják vígasztalni magukat, hogy jaj de jó, hogy szabad vagyok meg de jó, hogy nem kell elviselni egy nő hangulatingadozásait. Ha valaki boldog szingliként, az nem hangoztatja, hogy milyen jó neki, egyszerűen csak látszik rajta, hogy boldog.
2022. dec. 21. 11:20
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha szingli az ember, tudja mire számíthat és abból igenis nagyon sok jó dolgot ki lehet hozni. Én szerettem szingli lenni, sok embert megismertem, sok újat tanultam magamról és a dolgokról, amik érdekeltek, sokat fejlődtem, stb.

A párkapcsolat nem ennyire egyértelmű, ott nem tudod, mire számíts. Vagy nagyon jó lesz és megéri a befektetett időt és energiát vagy tönkreteszi az életed és éveket rabol el tőled.

2022. dec. 21. 11:20
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert jó.
2022. dec. 21. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Én kipróbáltam ezt is, azt is, és szingliként sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
2022. dec. 21. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

#4 Ez azért elég erőteljes általánosítás. Persze vannak olyanok akik úgy adják el a szingliséget mint valami csodát, ugyanakkor panaszkodnak hogz nincs senkijük, de vannak olyanok akik nem akrnak szimplán párkapcsolatot és alapvetően boldogok egyedül.

Én nem vagyok semmi jónak elrontója, ha valaki szimpatikus akkor szívesen belépek egy párkapcsolatban, de alapvetően én el vagyok egyedül is.

2022. dec. 21. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Egész nap és egész éjszaka játszhatok a számítógépen senki nem pofázik semmit.
2022. dec. 21. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Mert azt csinalsz amit akarsz.. akkor es azzal akivel akarod. Nem kell alkalmazkodni es nem tartozol magyarazattal semmi miatt
2022. dec. 21. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!