Azokban a családokban, ahol esetleges néhánytízezer forintos emelkedés miatt képesek sokkal kevesebbet fűteni és a komfortos 22 fokos lakásból lejjebb adni, nem gondolkodnak el az emberek, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak?
Ha már eljutnánk oda, hogy az embereknek a 22 fok komfortos lenne, akkor, komolyan mondom, már ettől sokkal élhetőbb lenne a világ. Kevesebb lenne a fázós ember is. Egészségesebbek lennének az emberek. Az éghajlatváltozás ellen is tennénk.
Ez egy mérsékelt éghajlatú ország, ahol nemcsak meleg van, sőt, 25 fok felett csak néhány héten van az 51-ből. Az éves középhőmérséklet valami tizenfok lehet.
Télen hideg van.
Fel kell venni a pulcsit bent, ki kell járni sétálni, sportolni, naponta minimum egyszer ki kell szellőztetni (nem szellőztetni, hanem KIszellőztetni, huzattal).
Nem meleg éghajlaton vagyunk, ahol télen-nyáron 25 fok felett van.
Aki 22 fokban fázik, annak vagy egészségügyi problémája van, vagy hozzászokott a "trópusi" meleghez. Pont.
A munkavédelem is 20-22 fokot ír/irányoz elő.
"Én azt nem vagyok képes megérteni, amikor valaki 36 fokban a halálán van"
Megnyugtatlak, ha hirtelen jön, a 25 fokban is rosszul vagyok és ha előveszem a vérnyomásmérőt, az igazolja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!