Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azokban a családokban, ahol...

Azokban a családokban, ahol esetleges néhánytízezer forintos emelkedés miatt képesek sokkal kevesebbet fűteni és a komfortos 22 fokos lakásból lejjebb adni, nem gondolkodnak el az emberek, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak?

Figyelt kérdés
Ha ilyen összegen spórolni kell, akkor ott komolyan át kellene gondolni a karrierváltás lehetőségét
2022. dec. 20. 12:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát annak is aztán sok értelme van...
2022. dec. 20. 14:16
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

És te amúgy nem gondolkodtál még azon, hogy miért olyan üres az életed, hogy a ‘szerencsétleneken’ méltatlankodsz gyakorin?

Irigyellek, te 22 fokban aszódhatsz a gép előtt 😅

2022. dec. 20. 15:02
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 Értem én, hogy agyhalott vagy, de szerinted az, hogy feltettem egy kérdést ami nettó 1 perc volna, az szerinted aszalódás, vagy komolyabb erőfeszítés?
2022. dec. 20. 15:05
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
#13 csak nem értjük, hogy téged miért érdekel, hogy másnál hány fok van otthon.
2022. dec. 20. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Drága, 3percen belül válaszoltál, ha ilyen jól megy miért itt lógsz a pór nép közt? :) dél óta nincs mit csinálnod... 🤣
2022. dec. 20. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Prioritások kérdése.

Nálam 24 fok van, ennyiben már nem fázom pulcsiban. Van olyan rokonom, akikhez konkrétan nem megyek át télen, mert 17 fokban élnek és nem kényelmes számomra. Nekik látszólag semmi bajuk ezzel, ellenben egy laza húszast megprórolnak hozzám képest, amit arra költenek, amire akarnak.

Nekem meg inkább a meleg, kényelmes lakás ér meg ennyi pénzt, nem have plusz egy koncert vagy akármi élmény.

2022. dec. 21. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Az egész megszokás kérdése. Én soha életemben nem laktam olyan helyen, ahol 24 fok lett volna, ennyiben már pólóban is izzadnék. Nekem a 19-21 fok a kellemes, mert ahhoz vagyok szokva. Te is és bárki más is meg tudná szokni, csak az első pár napban lenne kellemetlen. De hát kinek mennyit ér meg a dolog.

2022. dec. 21. 17:07
 18/22 anonim ***** válasza:

17, nem. Én éltem több éven át olyan kollégiumban, amit 20 fok körülire fűtöttek, hát megfagytam. Sosem sikerült megszokni. Pedig engem a szüleim kitettek a teraszra aludni délutánonként babaként a -10 fokba, mert itt az a szokás, szóval igazán próbáltak hozzászoktatni, nem sikerült. Mindig ordítottam, mert valószínűleg fáztam.

Így aztán azt is megértem, ha valaki ki van dögölve nyáron a 25, meg a 30, meg még több fokokban, nem lehet megszokni, ha nem kényelmes a testednek.

2022. dec. 22. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a fázós is elgondolkodhat azon mi éri meg neki jobban. A +pártízezer havonta, a karrierváltás vagy 22 fok helyett 18-20 és egy jó gyapjúpulóver.

Az meg a másik, hogy mindenkinek máshol húzódik a konfortos.

2022. dec. 25. 00:31
 20/22 anonim ***** válasza:
De mivel nem vagy fázós, nem tudod felfogni, hogy nem érzem magam kényelmesen egy gyapjúpulóverben. Kollégista időkben három is volt rajtam, és még úgy is kényelmetlen volt, lefagyott a kezem, miközben írtam, fázott a lábfejem, hiába volt rajta két zokni, meg mamusz, és nem tudtam semmire sem koncentrálni igazán, mert folyamatosan ott volt az elmém hátsó szegletében, hogy "f.szom, de hideg van". Rohadtul nem arról a szintről beszélünk, mikor "hm, kicsit hívös van, felveszek egy dzsekit", hanem amikor egyszerűen nem tudsz eléggé felöltözni ahhoz, hogy ne zavarjon. Én azt nem vagyok képes megérteni, amikor valaki 36 fokban a halálán van, ti meg azt nem fogjátok soha megérteni, amikor én 20 fokban meg akarok fagyni.
2022. dec. 25. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!