Rúzsfóbia? Létezik ilyen ?
Fogalmam sincsen hogy mi váltotta ezt ki nálam, valami traumára gondolok gyerekkoromból, de brutális...
Mikor meglátok egy lányt aki amúgy is szép, és kivan rúzsozva egyből kiábrándulok belőle...
Azt mondják az alkohol oldja a gátlásokat... hát, én volt hogy kettőig alig láttam és megakart csókolni egy rúzsos lány, azonnal ellöktem magamtól, és egyből tisztán tudtam látni...
Mostani barátnőm hála istennek nem ilyen pipere lány, így ő nem is használ alapból.
Volt olyan barátnöm akivel emiatt szakítottam, nem érdekelt.
Valahogy nem tudom elviselni... a szájfényt pedig abszolút.
Fogalmam sincs hogy mitől van ez. Sokan hülyének is néztek miatta, de nem érdekelt...
Talán abból adódhat hogy csóknál a lány száját akarom érezni és nem ilyen "festeket' nyalni brr...
Már a szó leírását is undorral teszem...
Másoknál is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen elmebeteg (ezt is mondták mar rám)...
Fiúk, lányok, mit gondoltok ?
Igen egyébként... visszataszító számomra. És valóban, már maga a látványától is rosszul tudok lenni...
Tudom fura de nem tudok ez ellen mit tenni...
Mostani kedvesem megértette, ő sem szereti, de neki is furcsa volt hogy ennyire ódzkodok tőle...
A szempillaspirállal meg ezekkel semmi bajom, de ha rúzsos a szája hát elsápadok. Az se érdekelne ha a legújabb szépségkirálynő akarna lesmárolni, nem...
És ugyanezt érzed mondjuk egy táncversenyre kirúzsozott 12 évestől vagy a 87 éves rúzst használó Marika nénitől is? Tehát azoktól is, akikkel nem képzelnél el csókot? És a natúr szájszínű rúzstól is, amiről első blikkre nem veszed észre, hogy ki van rúzsozva nő? Pl. mint ez:
Ezen a képen is észrevetted volna ha nem szólok?
Tényleg egyfajta fóbia lehet amúgy, egyrészt érdekes, másrészt meg jó nagy szívás, mert sokszor találkozni vele. Egy régi barátom jutott eszembe rólad, aki a gomboktól undorodott. Remélem velem nem futsz össze sehol, mert kifejezetten extrém rúzsokat használok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!