Arra, hogy nemhogy nem buktam meg emelt magyar érettségin, már az írásbelin, ahogy a tanárom sejtette és próbált lebeszélni, hanem 74% lett.
Arra, hogy magyar-matek tanárin vagyok, úgy, hogy a volt kollégiumi csoportvezetőm le akaet beszélni bármilyen olyan szakról, amin van matek, mondván, örüljek, ha alig kettes lesz a közép érettségim, tuti nem menne egy matekos szak. Nos, közép érettségi 95% százalék, matekos tárgyaim átlaga egyetemen, így első félévben 4,6....
Arra, hogy a szociális életem immáron létezik, nem nyugtatom azzak magam, hogy introvertált vagyok, holott csak szorongtam mások közelében.
Arra, hogy nem kötöttem fel magam a családi hátterem ellenére. (Alkohoista, majd nem törődöm apa, túlkontrolláló, manipulatív anya, csak így röviden)
Arra, hogy már évek óta nem kap el a hányinger attól, ha tükörbe kell néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!