Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki nárcisztikus az rossz ember?

Aki nárcisztikus az rossz ember?

Figyelt kérdés

Magam is rájöttem, hogy anyám nárcisztikus, viszont, pszichológusom is elkezdett ilyeneket mondani rám, hogy anyámra hasonlítok,

Nárcisztik vonásaim vannak stb...

A nárcisztikus emberekről mindig úgy beszélnek, mintha rossz emberek lennenek.

Tényleg azok?

Szóval én is rossz ember vagyok?

2022. dec. 14. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

4:

Ez nem igaz, én például nárcisztikus vagyok és tudom magamról. A nárcisztikusság érzelmi alapon működik, de intelligencia alapon magadon is felismerheted. Azok nem tudják felismerni, akik vagy nem elég intelligensek, vagy soha nem olvastak rólay vagy eleve támadásként élték meg, mikor először valaki felvetette, hogy nárcisztikusak.

2022. dec. 15. 06:10
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
11. Oké.
2022. dec. 15. 07:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Csak jól érzi magát az életben és ezt nem szereti a többi ember
2022. dec. 26. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkább sérült a szülei által és ez kihatással van a kapcsolataira.
2022. dec. 26. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet. De mindenki sérült
2022. dec. 26. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenki. Különböző családokból jövünk.
2022. dec. 26. 20:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ők nem sérültek akkor valószínű hibátlan emberek hibátlan családokból, tehát Istenek.
2022. dec. 26. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:
13 A nárcisztikus annyira sérült lelkű, hogy nem tud hozzáférni az eredeti sebezhető személyiségéhez, mert elzárta, csak a hamis megalomán védelmező személyisége van akit felépített gyerekkorában. De ennek viszont figyelemre és csodálatra van szüksége, így élősködő, másokból élősködik, ha elfogynak akikből energiát szedhet, gyakran öngyilkos lesz.
2023. febr. 18. 09:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja amúgy azok is öngyik lehetnek akár akiken a nárcisztikus élősködik. Úgyhogy az egész nem poén, jobb lenne legalább rálátniuk magukra, az intelligensebbek képesek rá. A környezet is jobb ha tud róla.
2023. febr. 18. 09:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha az rossz emberségnek mondható, hogy szisztematikusan ellehetetlenít és elgyengít, hogy rá legyél utalva, minden napodat egymás után tönkreteszi valamivel, és azt se bírja elviselni, hogy más "forrásból" legyél boldog, pl. valami hobbiból, akkor igen, ő egy rossz ember.
2023. máj. 2. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!