Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért álmodok még mindig vele...

Miért álmodok még mindig vele 2-3havonta? Már annyira elegem van.

Figyelt kérdés

34 éves vagyok. Van egy 4 éves kislányom, és egy stabil párkapcsolatom már sok éve. Tehát az életem rendben van, és ébren sosem jut eszembe, max egy ilyen álom után agyalok rajta 1-2napig hogy miért.

Volt gyerekkor/tinikoromban egy plátoi szerelmem. Nagyon oda voltam érte, de persze rám se nézett...

Aztán kihevertem, jöttek mások. Mai szemmel már nem is jön be mint férfi, más az ideálom, változtam stb.

És mégis 2-3havonta egyszer jön egy álom, amiben főszerepet kap. Vagy csak "húzza az agyam" vagy szerelmet vall, szex, stb. És én álmomban ugyanúgy oda vagyok érte mint gyerekként.

Aztán reggel felkelek és megkérdezem magamtól, mi a franc volt ez, hülye vagy?

De már kezdem unni. Nem rém álom, de nekem majdnem olyan megrázó tud lenni. Miért jön vissza folyton? 20 éve volt...

2022. dec. 14. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 közép sulis crush-ommal álmodok néha. Soha nem volt semmi köztünk max egy pár szó, de visszatérőek az álmaimban. Vagy, hogy jó vagy, hogy nem. Ez van ne agyalj rajta. Amúgy valami olyasmi állhat a háttérben, hogy valami érzelmet ingert hozzájuk csatoltál (talán először) és a nap folyamán érhetett ugyan ez az inger és az agyad automatikusan hozzá kapcsolja és azért álmodsz vele.
2022. dec. 14. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első szerelmed. Szép dolog. A részed.
2022. dec. 14. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Az álmok már csak ilyenek. Orbitális és értelmetlen baromságok.

Én 30 évemhez közel egyszer azt álmodtam, hogy egy általános iskolás dumálunk, nosztalgiázunk, igazi "bromance" hangulat van. Tényleg arról szólt az álom, hogy mi legjobb barátok vagyunk.

A valóságban meg a büdös életben nem voltunk haverok, kifejezetten rühelltük egymást, aztán általános iskola óta nem is találkoztunk, azt se tudom létezik-e még. Soha még csak eszembe se jutott, mégis az álmomban szerepelt.

2022. dec. 15. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudat alatt még mindig szereted. Jól meg vagy lőve vele ha ez 20 éve tart.
2022. dec. 15. 12:54
 5/5 A kérdező kommentje:

4 es. Dehogy szeretem... :D

Mint pasi sem jön be már, meg amúgy is, 20 éve nem beszéltem vele, nem is ismerem.

2022. dec. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!