Volt valami ijesztő, de paranormális jelenséghez nem kapcsolható élményetek?
Ha gondoljátok, írjátok le a történetet:)
Nekem kettő volt. Az első talán csak azért volt ijesztő, mert elég bizarrnak tartottam a helyzetet. Az egyik sulis műsorra próbáltunk az osztállyal és az ofővel. Abban az épületben voltunk, amiben a falu minden programját tartják, és mivel kaptunk pihenőidőt kicsit fel akartuk fedezni. A színpad mögött viszonylag sok szoba volt, kicsit olyan backrooms hangulattal, és az egyikben találtunk egy fél próbababát. Nem tudom miért,de nekem para volt, hogy semmi mást nem hagytak ott, csak egy random csonka babát.
A második az volt, mikor még 15 évesen diákmunka után vártam a buszt, és egy ránézésre középkorú idegen nő kitartóan győzködött, hogy menjek vele, majd ő hazavisz, ne várjak a buszra. Arra se lehetett volna fogni a túlzott kedvességét, hogy "ne ázzak a szakadó esőben", mert ragyogó napsütés volt. És egyszerűen nem akart elmenni. Végül otthagytam inkább,és hála istennek nem jött utánam.
Kiskoromban temetőben sétálgattunk haverokkal.Egy sír teteje hiányos volt,belenéztem,és a koporsófedél félre volt tolva,rendesen látszott benne egy koponya.
Ugyanebben a temetőben egy feketébe öltözött lány és egy fiú sétáltak vámpírfogakkal a szájukban,és minket néztek.Gyerekként azt hittük igazi vámpírok,persze nyilván csak szórakoztak.
Felnőttként,két eset;Kórházban a mellettem lévő ágyon meghalt egy bácsi.Szép csendben.Ránéztem,csukva volt a szeme,a szája nyitva,és folyt belőle a vér.Jöttek,és elvitték.
De az se volt semmi,mikor nagymamám meghalt otthon,bent voltam nála a szobában,a takaró alól csak a lábai látszódtak ki.Az ablakon kísérteties fény szűrődött be az időjárás miatt,filmbe illő jelenet volt...Majd jöttek a hullaszállítók,belecsavarták egy lepedőbe,és teljesen ledöbbenve végignéztem,ahogy elviszik.
Körülbelül 6 éves lehettem, amikor az udvaron játszottam. Odajött egy férfi a kapuhoz, majd olyasmit kezdett el mondani, hogy "gyere ide bogaram, csillagom, beszélgessünk." Nem mertem odamenni, ezért inkább beszaladtam a házba, egy ideig néztem az ablakból, hogy mikor megy el, majd szóltam édesanyámnak, ő is látta, de nem ment ki, hanem az ablakból néztük, amíg elment. Nem vagyok benne biztos, de az arcán egy részen, mintha kötszer, vagy valamilyen sebtapasz lett volna.
Nagyon rossz érzést keltett bennem az a férfi, a mai napig kiráz a hideg, ha rágondolok. Szerintem esélyes, hogy pedofil volt, és ártó szándékkal hívott oda. Szerencsére volt gyerekként annyi lélekjelenlétem, hogy nem hagytam magamat odacsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!