Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell csesztetni azokat...

Miért kell csesztetni azokat az embereket, akik nem tartanak ott az életbe, mint mások?

Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 20:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20: Szerintem is felesleges ezt folytatnunk mert primitív frusztrált emberként úgyis megmagyarázol mindent és az önmagad védelmében úgyis felhozol mindent engem sarazva.

De hát ez van, nem tartasz szellemileg ott ahol kellene.

2022. dec. 11. 17:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Mert az emberek szeretnek mások életében vájkálni, és magukat attól érzik többnek, ha mást rosszabbnak tudnak feltüntetni.

Én pedig azt mondom, hogy a vélemény olyan, mint a végbélnyílás. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Meg kell tanulni ezeket a dolgokat ignorálni. Illetőleg: meg kell érteni, hogy a saját életedet értsd. Sehol nincs egy lista róla, hogy mit, és mikorra kell teljesíteni. Ennél fogva értelmetlen azon rágódni, hogy "ki hol tart".

2022. dec. 15. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!