Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha homoszexuálisnak hívnak...

Ha homoszexuálisnak hívnak téged, de valójában nem vagy az akkor mit szoktál mondani annak aki ezt mondta rád?

Figyelt kérdés
Engem már zavar, ha "bu*zinak" hívnak. Pedig nem vagyok az. Mit csináljak, hogy ne mondják ezt rám sértésből?

2022. dec. 10. 16:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, csak hirtelen vágd szájba. Bocs, hogy ezt mondom de másból nem tanul az ilyen paraszt.
2022. dec. 10. 17:00
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha azért mondaná, mert valamiért ezt hinné rólam, akkor felvilágosítanám, de ha tudja, hogy nem igaz és csak sértegetni akarna, akkor nem foglalkoznék vele, annyira nem érdekelne. Számomra csak az bántó, ha olyat mondanak rám, amit én is rossznak érzek és tudom, hogy van alapja, azért mondják.
2022. dec. 10. 17:01
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Ki mond ilyet hogy homoszexuális?Ha beléd akarnak kötni akkor b*ziznak.Ha valaki kíváncsiságból megkérdi meleg vagy e-nézz a szemébe és kérdezz vissza:Miért,fel akarsz szedni?
2022. dec. 10. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Forrest Gump ajánlásával:

"Az a b*zi, aki mondja"

😄

2022. dec. 10. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

A sértésnek pont az a lényege, hogy fájjon. Hogy bunkóságot mondjanak. Pont ez a céljuk. Ha nem vagy az, mit pörögsz itt rajta, mint a buszkerék? Mit kell erre reagálni?

Valószínű vagy kamasz vagy, vagy nem túl értelmes felnőtt. A sértegetés lényege pont az, hogy felhúzd magad. És te azt is csinálod, tehát működött.

2022. dec. 10. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem mondok nekik semmit. Engem gyakran leszbikusnak hisznek. Nem érdekel már. Szabados ember vagyok, tudom hogy teszek olyan dolgokat amiből erre lehet következtetni, de nekem ezek normális dolgok, ahogyan a környezetemnek is. Hetero vagyok, csak sokszor nem tűnök annak. Az hogy a hátam mögött pusmognak nem engem minősít. Ha engem kérdeznek akkor normálisan elmondom, hogy hetero vagyok.
2022. dec. 10. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha sértésnek szánnja, akkor megkérdezem, mit szeretnél tőlem, cukifiú. Ha komolyan azt hiszi, elmondom, hogy nem vagyok meleg.
2022. dec. 10. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Engem nyáron gyakran leb*ziznak. Vékony testalkatom van és egyes pólóim, ingeim kicsit szűk fazonúak, pedig még unisex ruhákat sem hordok, csak kizárólag férfit. Hogy mit reagálok? Általában semmit. Egyszer egy idősebb nő konkrétan azt kérdezte, hogy van-e pasim? (Lehet, hogy erre izgult, így csak annyit feleltem, hogy most épp nincs.) Aztán egy Westend előtt ücsörgő fazon megvetően rám szegezte a tekintetét és azt mondta, hogy mennyi b*zi járkál errefelé (mire megmutattam neki a mobilom háttérképét, ahol a barátnőmmel szelfiztünk). :)
2022. dec. 10. 19:37
 9/13 NTBS ***** válasza:
62%
Nem szokott előfordulni.
2023. ápr. 6. 06:19
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Semmit, mert csak hergeli őket.
2023. ápr. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!