Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha elrabolnának...

Mit tennétek ha elrabolnának titeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap néztem egy nagyon érdekes filmet(Emberrablás Clevelandben csak ajánlani tudom)és felmerült bennem a kérdés,hogy én miképp cselekedtek volna az elrabolt hölgyek helyében.Ti mit tennétek ha az utcán,vagy bárhol elrabolnának titeket,és évekig fogva tartanának?Komoly válaszokat várok.Úgy gondolom ez egy komoly téma!!!
2022. dec. 10. 09:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*cselekedtem volna
2022. dec. 10. 09:05
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

"Ti mit tennétek ha az utcán,vagy bárhol elrabolnának titeket,és évekig fogva tartanának"

Ha egész éveken át fogva tartanak, akkor nyilván k*rvára SEMMIT nem tudsz tenni, nem? Mert ha tudnál, akkor nyilván NEM lennél éveken át fogva tartva. -.-

Igen, marhára komoly téma, csak tudod egy netes fórumon leírni bármit lehet, hogy miféle "hőstetteket" hajtanál végre (ahogy azt a legtöbben szokták), de a valóságban úgy le lennél blokkolva a félelemtől, hogy szinte meg se mernél mozdulni.

2022. dec. 10. 09:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled,csak mivel érdekel a téma gondoltam megkérdezem...Tudom nem ez a legmegfelelőbb oldal...
2022. dec. 10. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Magamat ismerve, biztos nem törődnék bele tétlenül és várnám a hős lovagot, aki majd megment.

Persze ez függ sok mindentől, megsérülök e, hol tartanak fogva, kik, stb.

2022. dec. 10. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Még azt mondja, "várnám a hős lovagot", de ő nem törődne bele a sorsába...

Elrabolva várni a hős lovagot, úgy hogy senki sem tud a hol létedről, mi ha nem beletörődés/ tétlenül várakozás!?

Nah, mire leírtam leesett, hogy qurvára félreértettem... Szövegértés 1-es😅

De nem törlöm ki, lássa csak a világ, hogy mennyire hülye vagyok.🤷‍♂️😂

2022. dec. 10. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Felhívnám Liam Neesont.
2022. dec. 10. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Úgykell nekik... Bár ahogy magamat issmerem másnap még pénzt is adnának a hazaútra :D
2022. dec. 10. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Megnézném ki az aki engem elrabol. Azt elhiszem hogy ti nem tudnátok semmit tenni és annyi lenne nektek. De szerintem ne magatokból induljatok ki. Ilyen gyengén modjuk nem csoda ha nem bírtok érvényesülni az életben sem.
2022. dec. 11. 10:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Most itt nagy a szád!!!Megnézném mit csinálnál a valóságban!!!!
2022. dec. 11. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
#8 Mert ha a hátad mögül fegyvert fogva a fejedhez megtámadnak, ott aztán sokra mész a bunyóspityu karriereddel...🤷‍♂️
2022. dec. 17. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!