Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az hogy lehet hogy több...

Az hogy lehet hogy több ismerősömet is eljegyzik, elveszik egy éven belül, engem pedig nem?

Figyelt kérdés
Kicsit több, mint egy fél éve vagyok együtt a barátommal, lassan 2 év is lesz az már. De többeknél a kérdésben leírtakat látom, tehát ez kicsit olyan, mintha ha őket jobban szeretnék, mint engem a barátom.
2022. dec. 9. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Normális ember nem fog egy éven belül feleségül venni. A vallások 80% a azért van mert nem ismerik a másikat valójában. Na ennek ez az oka. Ha 2-3 évet is együtt vagytok nem ér rá? Akkor már tudjátok ki a másik valójában. Az együttlakást is kipróbálhatjátok. Nem kell rögtön házasság.
2022. dec. 9. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem az eljegyzésből kell érezned, hogy szeret. Szeret?
2022. dec. 9. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
2 év után lett eljegyzés, a párom akarta, de nem vagyok házasságpárti. Ettől nem szeretjük egymást kevésbé, vagy jobban.
2022. dec. 9. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Mostxakkor fél vagy 2 év?
2022. dec. 9. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem hinném, hogy a barátod aszerint cselekszik, mi történik a barátnőiddel.
2022. dec. 10. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ki mit szakít, azt szagolja...

Mi pl az első randijainkon beszélgettünk arról, hogy ki mit szeretne a későbbiekben. Elsősorban azért éreztem ennek szükségét, mert szeretem korán letisztázni, hogy gyerek nélkül képzelem el az életem és olyan partnerrel akarom csak folytatni az ismerkedést, aki szintén így tervez. Mi egyetértettünk ebben a mostanra férjemmel, abban is, hogy a házasság viszont egy szép dolog, amiről mindketten úgy gondoljuk, hogy a kapcsolat megkoronázása. Abban is egyetértettünk, hogy néhány év együttélés után az ember látja, kivel akar együtt maradni és kivel nem hosszú távon. Pontosan tudtuk egymásról, hogy a mi kapcsolatunkban hamar el fog jönni a leánykérés, mert hasonló az értékrendünk.

Nem vagyunk különleges nők ettől, nem az a kérdés, hogy mi mit tudunk produkálni, amiért valaki megkérte a kezünket. Az eljegyzés nem jutalom azért, hogy valaki milyen szuper nő, felejtsük már ezt el. Az egyetlen, amit mi talán jobban tudunk, a megfelelő párválasztás és a terveink közlése időben a partnerünkkel. De ismerek fogatlan alkoholista nőket is, akiket az agresszív, szintén alkoholista férjük elvett. Ők sem jobbak, csak a jó ember mellett űzik a kreténségeiket.

2022. dec. 10. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!