Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megkérdezhetem az egyetemi...

Megkérdezhetem az egyetemi ismerősömet ilyen esetben hogy nem találkozhatnánk-e egyet a városában, vagy tolakodó?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársam évek óta, több közös óránk is volt, viszont sose beszéltünk maximum köszöntünk egymásnak. Mostanában kerestem fel messengeren és mivel eléggé elmagányosodtam, majdnem egy városban lakunk, szeretnék vele összefutni egyet. Írásban normális teljesen. Ilyen esetben megkérhetem egy találkozásra, vagy túl tolakodó és furcsa lenne? Esetleg várjak vele még?
2022. febr. 1. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Elég fura lenne.
2022. febr. 1. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem kicsit furcsa lenne. Azon agyalnék hogy ha akkor nem barátkoztunk, most miért? De ez csak az én szemszögöm, ne vedd magadra!
2022. febr. 1. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

És személyesen már nem találkoztok? Ha igen, akkor szerintem jobb lenne személyesen megkérdezni. Főleg, ha adja magát a szituáció. Pl. beülni valahova egy kávéra.

Ha írásban beszéltek csak, akkor is lehet olyan helyzet, amikor el lehet hívni valahova. Pl. szóba jön egy program, vagy hobbi, és ahhoz kapcsolódóan megkérdezni, hogy van-e kedve elmenni ... helyre/koncertre/kiállításra, akármire :)

2022. febr. 1. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem simán írhatod ezt amit ide. Hogy alig mozdulsz ki mostanában ni cs e kedve összefutni röviden. Ha nincs is kedve se lesz fura szerintem. Mert majd valahogy kitér, hogy bocs most elég sűrű monden pl. De ettől még mehet továb legalább írásban.
2022. febr. 1. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ezt előre egyáltalán nem lehet tudni. Ha ő is magányos és szívesen találkozna veled, szívesen kimozdulna kicsit, akkor biztosan örülni fog. Ha viszont nem ilyen helyzetben van és nem is igazán vágyik a társaságodra, akkor nyilván nem fog örülni. De végül is, vesztenivalód nincs. Megkérdezed, aztán van bejön, vagy nem.
2022. febr. 1. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Furcsálni én is furcsálnám a dolgot, de azért a tolakodástól ez nagyon messze van. Ha nem akar találkozni, akkor úgyse fog. De abban semmi rossz nincs, ha egyszer próbálkozol. Viszont az esetleges visszautasítás vagy egyértelmű terelés után hagyd a dolgot a jövőben vele.
2022. febr. 1. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá simán. Én ha bírom az embert, szívesen összefutnék vele. Néha én is ráírok régi ismerősre.
2022. febr. 1. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Először egy másik kéréssel keresd meg. Valami régi jegyzet, adat, telefonszám, v hasonló.

És ha már felvetted vele így a kapcsolatot, akkor írhatsz neki ezt-azt 3-4 mondatot, és azt követően már nem veszi ki magát furcsán a találkozás ötlete.

2022. febr. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!