Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A feminizmus már inkább a nők...

A feminizmus már inkább a nők istenitéséről szól mint az egyenjogúságról?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
29%
Mindig is arról szólt.
2022. dec. 8. 22:19
 12/32 anonim ***** válasza:
41%
#9 túl nagy jelentőséget tulajdonítasz magatoknak. Senki nem vesz fel miattatok olyat ami nem kényelmes neki, ezt maximum a protokoll követeli meg bizonyos helyzetekben, de ez garantáltan nem a színház vagy ilyesmi, mivel az utóbbi kb 20 évben ez teljesen meglazult. De ha az Operabálon van valakinek jelenése és utálja a maskarát, azért senki nem a férfiakat hibáztatja, ennyire senki nem síkhülye. Akkor csak dohog magában hogy csessze meg az Operabál hogy feltörtem a lábam, de nem jön férfigyűlölő hisztériákkal.
2022. dec. 8. 22:19
 13/32 anonim ***** válasza:
55%
12: Nem erről van szó, hanem arról, hogy igenis vannak nők (nem mindenki!!!), akik az összes, számukra kényelmetlen de kötelezőnek tartott szokást hajlamosak a férfiak számlájára írni, holott nem mi várjuk el. Rengetegen vagyunk, akiknek sokkal jobban bejön a szomszédlány típus edzőcipőben, kényelmes ruhában, push-up és smink nélkül (vagy minimális sminkkel), kiengedett hajjal.
2022. dec. 8. 22:35
 14/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem erről szól, de nyilván nem érdekel, csak nem kellesz senkinek. Elárulom, a hibát magadban kell keresni.
2022. dec. 8. 22:39
 15/32 anonim ***** válasza:
62%
Ez a párbeszéd is egy jó példa. Az egyik leírja a véleményét, a másik meg odaszúrja, hogy nem kellesz senkinek, magadban keresd a hibát. Ezekbe már bele van nevelve, hogy egy férfi attól lesz értékes, vagy értéktelen, hogy a nők hogy ítélik meg. Ezzel a mércével Ted Bundy a világ egyik legszuperebb embere volt.
2022. dec. 8. 22:45
 16/32 anonim ***** válasza:
33%
Számomra nem. Számomra csak arról szól, hogy szeretném ha békénhagynának és elmennének mellettem egy rohadt szó nélkül, miközben teszem a saját dolgom és élem a saját életem, mintha férfi vagy 80 éves néni lennék. Az lenne az ideális. Ehelyett mindig kell legyen egy aberrált f*sz, akinek hozzáfűzni valója van a puszta létezésemhez is. Vagy az, hogy mennyire meg akar dugni vagy az, hogy nő vagyok és ezért ezt meg azt ne csináljam, ne akarjam, ne gondoljam úgy, mint egy férfi.
2022. dec. 8. 23:33
 17/32 anonim ***** válasza:
30%
#16 És próbáltál már ahelyett hogy ilyen negatívan állsz a világhoz, mondjuk más megközelítést alkalmazni? Nem biztos hogy azzal van (csak) a baj aki meg akar dugni, tekintve hogy elég természetes dolog.
2022. dec. 8. 23:35
 18/32 anonim ***** válasza:
24%
A kérdezőnek írtam. Nyilván azért hányta ezt ide, mert nem kell senkinek, és valakit hibáztatnia kell, de hogy magába nézzen, az nem megy.
2022. dec. 8. 23:36
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Milyen más megközelítést javasolsz? Tapsoljak és legyek hálás nekik vagy mi a fasz? Nem vagyok én negatív csak elegem van a hülye emberekből

2022. dec. 9. 00:10
 20/32 anonim ***** válasza:
22%
De gondolom pasid van, szóval amikor ő akart megdugni az imponáló meg férfias meg király volt, de ha pont ugyanezt egy másik ember akarja, akkor az hülye meg beteg meg perverz meg elmebeteg. Oké.
2022. dec. 9. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!